This New Year’s best Party Dress

perjantai 30. joulukuun 2011

Ikuinen kimallusharakkakin kaipaa välillä lepoa paljeteista ja glitteristä näköjään. Ei kyllä olisi uskonut, mutta kun laiskanpulskeasti pöyhin nettikauppojen mekkotarjontaa, en oikein saanut enää minkäänlaista ispiraatiota kiiltävistä helmin, paljetein, lurexefektein tai ihan vaan kristallein koristeltuihin juhlavetimiin.

Kokemuksesta tiedän, että kimalluskyllästys on erittäin nopeasti ohimenevää sorttia, mutta juuri nyt houkuttelevin asu uuden vuoden vastaanottoa juhlistamaan on mattapintainen, mielenkiintoisesti leikattu, eteerisen epämääräinen väriltään ja helppo pitää päällä.

Yllättäen (tai siis ”yllättäen”) Acnelta löytyi just eikä melkein juuri sellainen mekko! Acne Mallory on tarpeeksi graafinen ollakseen kiinnostava. Rrakastan tuota myrskypilvensinistä sävyä – pisteitä tulee myös on sitä tullut syötyä pikkasen belgialaista suklaata -armollisesta mallista.

 

Mintun uuden vuoden suunnitelmat ovat vielä sen verran levällään, että enpä taida kuitenkaan ihan vielä hilpaista mekko-ostoksille. Ehtiihän sitä huomennakin, jos iskee viimehetken inspiraatio. Voi kuitenkin olla, että päädymme Vesan kanssa lojumaan sohvalla vuosikertasampanjan kanssa ja ihastelemaan ikkunasta naapurien ampumia raketteja… Ei hullumpi suunnitelma sekään.


Comments are closed.