Who are the mystery girls

torstai 12. tammikuu 2012

Melkein aina, kun täällä blogissa esitellään Karkin tai Peetun asuja, pötkähtää kommenttiboksiin kysymys tyyliin ”anteex, mutta kuka on toi Peetu/Karkki”. Pidempään mukana olleet tietävät, että molemmat ovat blogin pääjehun, Mintun, tyttäriä.  Analyticsin mukaan täällä on kuitenkin niin paljon uutta jengiä lukijoina, että pieni update lienee paikoillaan. :)

Esittelyssä siis blogin special guest starat Karkki ja Peetu!

 PEETU

 • nimi: Elina. Peetu alkoi kutsua itseään Peetuksi heti puhumaan opittuaan. Tytön itsensä mukaan kukaan ei enää käytä ko. lempinimeä. Äiti on eri mieltä… :D 
 • ikä: 18 v. hutikuussa 19.
 • koulu: Rytmus-lukion kolmannella luokalla, pääsee ylioppilaaksi tänä keväänä. Lukion jälkeiset suunnitelmat eivät ole vielä kirkastuneet – paitsi että pidempi reissu Aasiassa ja muutama työkuukausi Australiassa odottaa viimeistään ensi syksynä!
 • muuta: viikonlopputöissä Americana vintage-putiikissa Tukholman keskustassa ja tykkää työstään kovasti! Lisäksi Peetu on aika velho laittamaan ruokaa. Muutamia bravuureja on esitelty blogissa My Kitchen is my Kingdom.

KARKKI

  

 • nimi: Karoliina. Karkki-lempinimi on ollut käytössä jo varmaan 15 vuotta. Se taipuu onneksi hyvin ruotsalaiseenkin suuhun muodossa Carkey…
 • ikä: 21 v. maaliskuussa 22.
 • opiskelut: toinen vuosi lakiopintoja menossa Uppsalan yliopistossa.
 • muuta: asustelee puoliksi omassa alivuokralaiskämpässä Uppsalassa ja puoliksi poikaystävän luona Tukholman Kungsholmenilla. Käy onneksi viikottain moikkaamassa äiskää, pikkusiskoa ja Sunshine-kisua. Karkki on joskus ennen Indiedays-aikoja kirjoitellut  muutaman jutunkin tänne Go 4 it vol. 2 -blogiin. Kiinnostuneet voivat tsekkailla niitä tagin Karkin jutut -alta. :)

PEETU & KARKKI

 

… jakoivat yhteisen huoneen niin kauan, kun Karkki asui kotona, treenaavat yhdessä SATSissa, käyvät välillä viihteellä yhdessä ja käyttävät vapaamielisesti toistensa vaatteita. Lisäksi rrrakastavat lojua kotona maratontölläämässä tv-sarjoja. Onneksi yhteisten lemppari tv-sarjojen lista on loputon – SATC, Gillmore Girls, Gossip Girl, Big Bang Theory, How I met Your Mother… ja mitä kaikkia näitä nyt onkaan!

Varsinaista ”Kysy” -postausta ei Go 4 it vol. 2 :ssa ole järjestetty ikuna. Nyt kuitenkin ollaan täällä valmiina vastailemaan, jos joku asia jäi vielä mietityttämään. :)


7 Responses to “Who are the mystery girls”

 1. millamainen sanoo:

  Ihana postaus! Nyt tuli selko siihen, mitä olen jo kauan epäillyt. :) Kauniita tyttäriä sulla! :)

 2. Mari sanoo:

  Kyllä sulla on kauniita tyttöjä, mahdat olla ylpeä! Ja kuulostaa että seuraavat sun jalanjälkissä ainakin vaatekiinnostuksessa. Vaikutatte oikein kunnon perheeltä, jolla on lämpimät välit. Sellaisia ei ole tässä maailmassa liikaa. :)

 3. MJ sanoo:

  Saako utelias, joka on itse ollut 11 vuotta (mitä ihmettä?)sitten vaihdossa Uppsalassa, kysellä, että mihin nationiin Karkki kuuluu ja missä on nykyisin parhaat bileet?

 4. Karkki sanoo:

  Moikka MJ, liityin ensimmäisenä Tukholman nationiin ”stockeniin” koska siellä on paras meno sen jälkeen liityin myös ”ÖG” Östgötanationiin koska niillä on hyvin opiskelijaasuntoja.

  mihinkä nationiin kuuluit itse?

  K