Kotona taas!

sunnuntai 29. tammikuun 2012

Noniin. Täällä sitä taas ollaan kylmässä Pohjolassa. Kotimatka sujui niin hyvin kuin nyt tuollainen melkein vuorokauden mittainen matkustus ylipäätänsä voi sujua. Tukholmassa oli taivaallinen auringonpaiste ja vain pari miinusastetta, kun laskeuduttiin – eikä raikkaan pakkasilman hengittäminen tuntunut yhtään hassummalta.

Täällä on nyt sinnitelty jet lagin kourissa ja yritetty pysyä hereillä riittävän myöhään, ettei mene päivärytmi ihan sekaisin. ”Valvomista” helpottaa reissun aikana tullut mukava posti.

Muotiviikkokutsuja!!

On ihan mahtavan ihanaa, että jotkut vielä lähettelevät kutsuja oikein postissa! Suurin osa tulee toki sähköpostilla nykyään. Osa sähköisistäkin kutsuista on tosi hienoja tekeleitä, jossa yhdistetään videota, ääntä, etc, mutta kyllä on kivaa, että ihan oikeitakin kutsuja vielä joku jaksaa lähettää.

Itse kutsujen lisäksi on tietty mahtavaa, että Tukholman muotiviikko pyörähtää käyntiin heti huomenna! Raporttia on tulossa joka päivä ja yritän ehtiä tsekkailla sekä vanhojen tuttujen brändien näytöksiä että bongata jotain uusia kiinnostavia tulokkaita. Parit kekkeritkin olisi tiedossa, joten kaikenlaista kuvamatskua luulisi kertyvän.

Mutta nyt mun täytyy mennä nukkumaan, etten sippaa tähän sohvalle, läppäri sylissä… :)


4 Responses to “Kotona taas!”

  1. Avatar Tove sanoo:

    Kyllä, oikea posti on niin parasta! Ihania kutsuja :)

  2. Avatar Riite sanoo:

    Oi, onpa hieno tuo ”peili”.