Muotiviikkofiiliksiä

tiistai 31. tammikuun 2012

Tässä vähän tiistain muotiviikkofiiliksiä.. On tää iPhone vaan hieno peli, kun voi tosta vaan bloggailla viimeisimmät kuulumiset tunnelbanassa matkalla kotiin!

20120131-202853.jpg

Tänään meni päiväsaika ihan niissä kuuluisissa oikeissa töissä. Päivällä ei muotiviikon ohjelmassa ollut onneksi mitään ihan hillittömän kiinnostavaa, joten en harmittele sitä mitenkään erityisesti. Paitsi, että The Local Firm oli kuulemma ollut tosi hyvä. Oh well…

20120131-203407.jpg

Mmmm.. Ehdin kuitenkin nauttia näytösmeiningistä ihan tarpeeksi. Dagmar esmes oli tosi ihana, mutta siittä huomenna tarkemmin.

Julia Koistinen on tuore suunnittelijalupaus. Massiivisen catwalk-näytöksen sijaan hänen luomuksiaan oli esillä Awesom Rags -putiikin näyttelyssä.

20120131-222018.jpg

20120131-222044.jpg

Hiuslisäkkeet asuissa on Julia Koistisen mukaan kommentti turkisten käyttöä vastaan.

Itse suunnittelija oli pukeutunut pääasiassa vintageen.

20120131-222615.jpg

20120131-222637.jpg

Lippis on Julia Koistisen omasta mallistosta.

Kävin myös tsekkailemassa Maria Nilsdotterin upeita koruja.

20120131-224340.jpg

20120131-224357.jpg

20120131-224413.jpg

Vielä tähän loppuun muotiviikon virallinen kampaus:

20120131-224532.jpg

Pikaisesti sutaistu nuttura keikkuu about jokatoisen muotiviikkovieraan takaraivolla! :D


8 Responses to “Muotiviikkofiiliksiä”

 1. Avatar paulena sanoo:

  Hei Minna!
  Onko Tukholman muotiviikoilla lainkaan vastuullista muotia? Tai panostetaanko Ruotsissa siihen ylipäätään? Siitä aiheesta, vastuullisesta (=ekologisesta ja eettisestä) ruotsalaisesta muodista, olisi kiva tietää enemmän :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   paulena, kyllä on – hyvin paljon! Sekä ekologisuus että eettisyys on lähes kaikille muotiviikoilla mukana oleville brändeille merkittävä tai erittäin merkittävä osa tuotantoa. Sen sijaan aika harva valitsee vastuullisuuden korostamisen tärkeimmäksi viestinnässään – se koetaan ehkä jopa vähän itsestäänselvyydeksi. Tämä ei tietenkään koske kaikkia, mutta yllättävänkin monia. Voisinkin tehdä aiheesta ihan oman postauksen – kiitos ideasta! :)

   • Avatar paulena sanoo:

    Oi, olisi huippua, jos voisit tehdä aiheesta bloggauksen! Vastuullisuus on nosteessa Suomessa ja olisi kiva nähdä mitä siellä Ruotsin puolella tapahtuu. Luultavasti paljonkin, jos on vanhoihin suomi-hiihtää-perässä-merkkeihin uskominen :) Onko muuten olemassa ruotsalaisia ekovaateblogeja, sellaisia jotka keskittyvät vastuulliseen vaatetukseen? Lukuvinkkejä otetaan vastaan… ja tietty mielenkiintosten ruotsalaisten vastuullisten brändien vinkkailua myös :)

 2. Avatar JEPSUKKA sanoo:

  Mahtava tyyli sillä Julialla – en ole aiemmin kuullut hänestä ollenkaan!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Jepsukka, no eikö olekin! Täytyy yrittää bongailla hänen asujaan vähän useammin tänne. :)

 3. Avatar Tiia sanoo:

  Hahah kiitti Minttu huonon hiuspäivän fiiliksenpelastajasta! :-D Mulla on keikkunut tuo samainen pikaisesti sutaistu nuttura takaraivolla jo pari päivää. Ehkä siis sen sijaan että yritän päästä yli hankalasta hiustenkasvatusprosessista ja tyhmästä mitasta olenkin vaatimattomasti muotiviikkoaineista… :-)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tiia, no ei mitään syytä vaihtaa kampausta! Se oli tosiaan muotiviikkojen ”virallinen” hiusviritys! :)