Dagmar AW 2012/2013

keskiviikko 01. helmikuun 2012

Ei varmaan tule suurena yllätyksenä, kun kerron, että olin vaipua henkilökohtaiseen fäshion-nirvanaan eilen Dagmarin näytöksessä. :)

Olen kyllä tykännyt Dagmarista kautta aikain ja tainnut enemmän tai vähemmän hehkuttaa kaikkia näkemiäni mallistoja. Siitä huolimatta olen ehdottomasti sitä mieltä, että eilen illalla nähty syksy/talvi 2012/2013 -mallisto on paras kaikista.

Neuleet ovat Dagmarin vahvuus. Nyt niitä nähtiin ilahduttavan runsaasti. Erityisesti tykkään muhkeista pörröneuleista ja tyypillisestä Dagmar-raidoituksesta upeissa väreissä. Lisäksi tuntuu, että mallistosta henkii oman historian kunnioitus, joka ilmenee Art Deco -fiilisten vahvana paluuna. Kun soppaan vielä lisätään selkeää flirttailua sportti-referenssien kanssa, ei ole mikään ihme, että Minttu on innoissaan.

Dagmar ei ehkä ole suuri muodin uudistaja tai kerää kohua mahtavalla taiteellisuudellaan, mutta kategoriassa nämä-vaatteet-haluaisin-omistaa ihan ehdoton ykkönen.

Lisää Mintun huomioita muotiviikolta voi lukea Indiedaysin artikkelisivulta: Trendibongailua Tukholman muotiviikolla.

Tänään onkin sitten muotihulinoitten päätöspäivä tältä erää. Illan ohjelmassa on mm. Odd Mollyn ja Tiger of Swedenin näytökset sekä Ida Sjöstedtin mallistoesittely. Kivaa!

 

Kuvat: Kristian Löveborg


Comments are closed.