Madonna Helsinkiiin!!!1!

torstai 09. helmikuun 2012

Nyt tulee huutomerkki-overload, ei voi mitään. Olen niin onnessani ja tikahtumispisteessä ja vaikka mitä, koska iki-iki-iki-ikiaikainen idolini Madonna tulee Helsinkiin!! Konsertti on 12.8. Olympiastadionilla – ja arvatkaa mitä!? Mulla on liput sinne!!

Olen ollut yhtä virnistelevää ja hihkuvaa hymyä sen jälkeen, kun eilen kuulin, että pääsen mukaan Indiedaysin ja Livenationin Madonna-kampikseen. Olisin varmaan muutenkin tullut tänne vinkkailemaan tiistaina 14.2. klo 9.00 alkavasta lipunmyynnistä – ja ollut itse etunenässä klikkailemassa itselleni lippuja. Mutta nyt tosiaan on Mintun lippuhuolet ohi! <3

Madonnan edellisellä Suomen visiitillä vuonna 2009 roikuin kunnon fanin tavoin Kämpin edustalla kuikuilemassa, josko näkisin edes vilauksen kuningattaresta (Mä näin Madonnan!!). No, aika vilahdukseksi se jäi – eikä itse konsertissakaan juuri katsekontaktia päässyt syntymään (I was there!!), mutta kokemus kaikkineen oli kuitenkin Ihan Mielettömän Mahtava!!

Ihan mielettömässä vedossa tuntuu popin kuningatar olevan edelleen. Jos viimeviikonloppuisesta Super Bowl showsta voi jotain päätellä, niin vaikuttaa siltä, että ensi kesän konsertista on tulossa vähintäänkin fantastinen!!

http://youtu.be/ROkhklj0ZGs

 


6 Responses to “Madonna Helsinkiiin!!!1!”

  1. Avatar Veera sanoo:

    Mä myös!! Menossa samaiseen konserttiin siis :) Liput Amexin kautta. Mahtavaa iiks!! http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

  2. Avatar Murmeli sanoo:

    Vois kyllä itsekin haluta. :D