Leipää ja suolaa

maanantai 20. helmikuu 2012

Vielä vähän aikaa sitten Karkki asusteli pääasiassa omassa sievässä alivuokralaiskämpässään Uppsalassa. Vähitellen kuitenkin kävi niin, että vaikka opintojen takia Uppsalaan pitikin reissata melkein joka päivä, kämppä oli pääasiassa tyhjillään. Poikaystävän asunto Tukholman Kungsholmenilla tuntui paljon mukavammalta vaihtoehdolta.

 Aika pian kahden kämpän pitäminen alkoi tuntua ihan turhalta ajan- ja rahanhukalta. Päätös yhteen muuttamisesta kypsyi silti rauhassa, joten äiskäkin voi (ainakin yrittää) suhtautua tilanteeseen ilman suurempaa hyperventilointia.

Lauantaina käärimme Peetun leipoman leivän uuninlämpimänä kauniiseen Himlan pellavaliinaan ja nappasimme mukaan pussillisen kristallisuolaa suoraan Himalajalta. Suomalaisiin tupaantuliaisperinteisiin luottaen uskon, että nyt ei taloudessa tulla näkemään puutetta.

 Onnellinen Karkki ja Minttu sekä Peetu tupatarkastusta tekemässä.

 Ruokasali.

Karkin ja Ericin koti on kivassa 30-luvulla rakennetussa talossa kolmannessa kerroksessa. Neliöitä pikkukodissa ei ole kuin 29, mutta hyvän pohjaratkaisun ja fiksun sisustuksen ansiosta sinne on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen. Pikkuriikkinen keittokomero on varusteltu kompaktisti kaikilla mukavuuksilla ja kylppäristä löytyi yllätyksekseni täyspitkä kylpyamme!

Ilmeisesti Karkkikin oli hämmästynyt säilytystilan riittävyydestä, koska mainitsi ainakin kaksi kertaa, että myös kaikki vaatteet mahtuivat! Vain Sanni-nalle sai muuttaa takaisin kotikotiin, mutta pitäähän sielläkin olla joku, joka vahtii Karkin etuja!

 Eric ja Karkki

Ihanaa ja vähän haikeaa… Onhan Karkki ollut jo pitkään vähintäänkin toinen jalka pois kotoa, mutta kyllä tämä nyt tuntuu äidin sydämessä ihan toisenlaiselta. Ihanalta, oikealta ja hyvältä. Ja vähän haikealta.


Kirjoittanut Minttu KLO 13:17 Kommentit pois päältä artikkelissa Leipää ja suolaa

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Lifestyle Oma elämä

 

Comments are closed.