Tummansininen talvitakki

tiistai 21. helmikuun 2012

Ulkokuvia ei jostain syystä tule juuri otettua näin talvella. Siksi jo viime talvena hankittu luottotalvitakki on jäänyt varsin ylimalkaiselle esittelylle.

Takin merkki on Boomerang – aikaisemmin nimenä tuttu, mutta garderobissani tuntematon. Jotenkin en ole osannut mieltää itseäni raikkaanpreppyksi Boomerang-tytöksi. Tummansininen talvitakki hurmasi kuitenkin täydellisellä mallillaan ja huippuhyvällä materiaalillaan, joten päätin heittää brandi-ennakkoluulot mäkeen.

 Kaksirivinen takki on leikattu kauniisti alaspäin kapenevaksi. Raglahihat antavat kivan, vähän 50-lukuisen fiiliksen ja napakat kaulukset tuovat ryhtiä. Materiaali on fantastista kuivapintaista villaa, joka on vuoritettu tiiviillä wind stopper -polyesterillä. Aivan täydellinen kombinaatio kylmiin tuulisiin talvipäiviin.

Ja tiedättekö mitä!? Ihanan tilavat taskut on vuoritettu maailman pehmeimmällä fleece-kankaalla! On aivan uskomattoman suloista tunkea kohmeiset sormet lämmittelemään pumpulitaskuihin. Suorastaan ihme, ettei useammissa talvitakeissa ole samanlaisia. Vai onko se niin, että kädet taskuissa haahuileminen ei ole niin kovin tyylikästä?

 ”Elegantisti” ryppyinen pashmina-huivi on vohkittu lainaan Peetun garderobista. Kuvasta puuttuu vielä harmaat perinnevillatumppuni – muuten tässä onkin suunnilleen kaikki talvikelin sietämiseen tarvittavat varusteeni.

  • takki, Boomerang
  • housut, Forever21
  • neule, H&M
  • t-paita, H&M
  • nilkkurit, DonDonna
  • huivi, Peetun
  • laukku, 2nd hand


Kirjoittanut Minttu KLO 12:13 Kommentit pois päältä artikkelissa Tummansininen talvitakki

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Oma tyyli

 

Comments are closed.