Meet mah new boots

torstai 23. helmikuun 2012

Tässä tulee nyt mahtava kuvapläjäys uusista mokkabootseistani! Shopbop suorastaan ylitti itsensä, sillä viime perjantai-iltana tilaamani Diane von Furstenbergin saappaat kiikutettiin ovelleni jo maanantaina päivällä.

Jättikokoisesta kuljetuslaatikosta paljastui kutkuttavan hieno kenkälaatikko. Silkkipapereitten seasta ongin esiin unelmieni bootsit ja lisäksi vielä hienon luumunpunaisen dust bagin.

 

Rouheat vetoketjut ovat varren ulkopuolella. Kätevää ja hyvännäköistä! Näin vetoketjut eivät hinkkaannu toisiaan vasten kävellessä – ja mene rikki, kuten kävi vanhojen bootsieni kanssa. Sen lisäksi tykkään kovasti siitä, miten vetoketjut antavat vähän särmää muuten aika naisellisille saappaille.

 

 

Varsin särmikkäät ovat myös saappaiden kumiset, kunnon liukuesteharkotuksella kuvioidut kiilapohjat. Ja niinkuin ystäväni Tinni sanoi, kuminen pohja on hyvä kävellä ja eristää loistavasti niin maasta hohkaavalta kylmyydeltä kuin kadun pinnan loskaltakin.

Ekstra plussat tulee vielä kevyestä karvavuoresta. Sen ansiosta ihanuusbootsit ovat juuri sopivan lämpimät lopputalven leudoille säätiloille, olematta liian kuumat kuitenkaan.

Kyllä näillä nyt pärjäilee siihen asti, kun on aika kaivaa talvisäilöstä Converset esiin!


6 Responses to “Meet mah new boots”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Niin ihanat!! Olen koko talven etsinyt vastaavanlaisia siinä kuitenkaan onnistumatta.

  • Minttu Minttu sanoo:

   No eikö olekin! Shopbopissa näytti olevan vielä ainakin joitakin kokoja jäljellä… :)

 2. Avatar Kati sanoo:

  Tosi ihanat! Sopisi tälläselle pätkälle, joka ei osaa käyttää korkkareita… Ihanat pohjat ja niin monikäyttöiset noin niinku yieisestikin. Voi käyttää hameen, farkkujen tai joidenkin siistimpienkin housujen kanssa!!! Onnea Minttu!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti Kati! Kiilapohjat on tosiaan siitä hyvät, että ne on paljon vakaammat kuin saman korkuiset tavalliset korot. Lisäksi noissa ei oikeastaan ole paljoa korkoa, kun paksu pohja ”syö” korkeutta. Ja nyt päivän niillä kavelleenä voin todeta, että aivan mahtavat ovat jalkaan! :)

 3. Avatar Janna sanoo:

  Aivan upeat saappaat! Minäkin olen vastaavia metsästänyt, turhaan tosin :(

  • Minttu Minttu sanoo:

   No eikö olekin – kiitos kovasti!! Noita samoja oli ainakin joitakin kokoja jäljellä Shopbopissa. Kannattaa ainakin tsekata. :)