Pääosassa bootsit

maanantai 27. helmikuun 2012

Päivät ovat jo ihanan aurinkoisia, mutta toimistopäivän jälkeen valo ei niukinnaukin ihan vielä riitä kunnollisten päivänasukuvien ottamiseen. Uhmataan nyt kuitenkin valokuvauksen henkiä ja aloitellaan pikkuhiljaa herätellä taas henkiin Mintun vetimet -kategoriaa. Suurin syy siihen, että en malta olla julkaisematta vielä vähän iltahämäränrakeisia kuvia on uudet bootsini. Pakkohan näitä nyt on pikkuhiljaa päästä esittelemään in action. :)

Maanantainen työpäivä sujui rennosti vihertävän harmaassa hamosessa ja poolopaidassa. Hiusten juurikasvukin pitäisi näköjään taas värjätä. Eläköön päivänasukuvien itsetuntemusta lisäävälle mahdille! :D

 

 

 

 •  poolopaita, Oasis
 • slipari, JC
 • hame, 28Twelve
 • sukkikset, H&M
 • saappaat, Diane von Furstenberg


3 Responses to “Pääosassa bootsit”

 1. Avatar Kati sanoo:

  Huhuu! Tykkään TODELLA paljon sun tänä päivän asusta! Rento ja silti chic;)

  Huomenna matkalle Tukholmaan;) Tosin meidän reissu kohdistuu Junibackeniin:D Ehkä ensi keralla mahdollista käydä jossain muuallakin taas…

  Ole kiltti ja tilaa meille keskiviikoksi se ihana auringonpaiste ja +10 ainakin:) Kiitos olet tosi kiva!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti Kati!! Ja ilmeisesti kuvien rakeisuus ei haittaa ihan liikaa?? :)

   Lämpimästi tervetuloa Tukholmaan! Täältä suli viikonlopun aikana käytännössä kaikki lumet pois. Lisäksi keskiviikolle on luvattu auringonpaistetta ja + 9 lämpöasteita. Eli ihan kivat visiittikelit pitäisi olla!

   • Avatar Kati sanoo:

    Kiitos! Ihana kuulla! Kiitos ”sääennustajalle”;)

    Juu rakeisuus ei haittaa, hyvin saa selvää kuvista!