Uusi banneri!

tiistai 28. helmikuun 2012

Hih – vihdoinkin sain aikaiseksi uusia bannerini!! Eikös olekin hieno? Tykkään kovasti bannerin rennosta tunnelmasta, jotenkin koko fiilis vastaa mielestäni paljon paremmin tätä meininkiä, mitä blogissa on nyt viime aikoina ollut. Ja tulee olemaan jatkossakin. Eli vähän vähemmän tiukkistelua muotiasioissa ja enemmän jutskailua kaikesta kivasta, mikä saa hyvälle tuulelle. Muotia tietenkään sen paremmin väheksymättä kuin unohtamattakaan! Mintun muotiblogi on vaan nyt jo pidempään ollut matkalla kohti lifestyle-blogien maailmaa matkajuttuineen ja ruokaohjeineen. Ehkä se on sitä luonnollista kehittymistä? :)

Bannerin toteuttamisesta suurkiitos kaverilleni Carolinelle! Suunnittelusta vastasi Peetu, Mintun toiveiden mukaisesti… Tavoitteena oli säilyttää niin paljon vanhaa kuin mahdollista, että kaikilla olisi kotoisa olo. Siksi tuttu kihara ja nimen tekstityyppi säilytettiin. G-kirjaimen ”muotoilu” on kunnianosoitus sille alkupeäriselle Go 4 it:lle ja Tinnin kauan ennen fotareita käsin piirtämälle logolle.

xoxo

Minttu :)


10 Responses to “Uusi banneri!”

 1. Avatar Teemu sanoo:

  Tosi uusi ilme blogilla, onnittelut! :) xx

 2. Avatar Sari sanoo:

  Olet todella nätti ja tyylisi on kiva. En sano ilkeydellä mutta oletko harkinnut hampaiden oikomista? Minulle laitettiin vinoihin hampaisiin laminaatit ja koko ilme muuttui.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Oiotaanko hampaita laminaatilla? Enpä ole kuullutkaan! Joskus yläasteikäisenä hinkusin hammasrautoja, mutta silloin niitä laitettiin vain ”vaikeille tapauksille”… Nykyisin olen miettinyt oikeastaan vain hampaiden valkaisua. Sekin varmaan muuttaisi ilmettä aika tavalla. :)

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Kyllä vaan. Ensin valkaistaan hampaat, sitten hiotaan omia hampaita ja tehdään hampaiden päälle laminaatit. Sain aivan tasaisen hymyn. Olen todella tyytyväinen.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Täytyypä tsekkailla tarkemmin tuota… Kuullostaa kyllä aika kalliilta lystiltä! :)

 4. Avatar Sari sanoo:

  Mulla maksoi 700 euroa/hammas ja valkaisu taisi olla jotain pari sataa. Joka sentin arvoinen. Neljä yläetuhammasta laitettiin.

 5. Avatar Hanna sanoo:

  Tänne voi varata ilmaisen ajan Hymyanalyysiin, jos haluaa lisätietoja siitä, mitä omalle hymylle voisi tehdä:

  http://www.hymyklinikka.fi/pages/etusivu/vaerin-ja-muodon-korjaus/hymyanalyysi.php