Kauppatori

keskiviikko 29. helmikuun 2012

Tänään toimistolla: Nanson kevät 2012 Casual -malliston Kauppatori-mekko.

Hain mekon postista (kiitos Polhem PR, kiitos Nanso!!) viime perjantaina. En ollut ehtinyt edes ottaa takkia pois päältäni, kun Peetu tuli riipimään pakettia kädestäni: ”Ooo, ootsä saanut paketin? Mitä siellä on? Saanks avata??”. Peetu avaa paketin ja ilmoittaa samantien: ”Wau, miten upee!! Sori, mutta mä omin tän”…

Pienen neuvottelun jälkeen sovittiin, että mekko on yhteinen. Nyt tyttö on (onneksi) hiihtolomareissulla Trysilissä, joten aamulla ei tarvinnut taistella mekonkäyttövuoroista. :D

Nanson tämän kevään casual-mallisto on saanut inspiraationsa Helsingin World Design Capital 2012 -vuodesta. Muutkin malliston asut ovat mielestäni kivoja, mutta tämä, jonka nimi on hauskasti Kauppatori, on todella ihan mahtava!

 Tykkään hurjasti blokki-värien lämpimän tomaatinpunaisesta yläosasta ja preussinsinisestä helmasta. Valkoinen raita blokkien värissä raikastaa kokonaisuutta ja tuo tuulahduksen sailor-henkeä.

 Rrrakastan pukeutua töihin juuri tämän kaltaisiin asuihin. Napakka puuvilla/modaalijersey on mukavan joustava istumatyötä tekevälle. Yleisilme on silti tyylikäs ja huoliteltu, vaikka mukavuudesta ei tarvitse tinkiä pätkääkään.

Nappasin varmuuden vuoksi päälle vielä mustan neuletakin. Työpaikan ilmastointi pitää kesät talvet huolen siitä, että liian kevyesti pukeutuneena jäätyy aivan välittömästi.

 •  mekko, Nanso
 • neuletakki, H&M
 • saappaat, Diane von Furstenberg

Ja siis tarkennukseksi vielä: sain mekon blogin kautta! Kiitos vielä kerran – tämä on aivan ihana!! :)


4 Responses to “Kauppatori”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Kiva mekko.Itse pidän Nanson vaatteista koska kankaat ovat yleensä laadukkaita ja kestävät pesua hyvin menemättä miksikään:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tämä Kauppatori-mekko tuntuu kanssa tosi hyvältä materiaalin puolesta. Muuten itselläni ei ole juuri kokemusta Nanson vaatteista. Paitsi yöpaidoista, joita sain joululahjaksi aina pienenä… :)

 2. Avatar Malva sanoo:

  Oi! Raikas mekko joka pukee kantajaansa nätisti :)