Kävelykenkähaaveita

torstai 01. maaliskuun 2012

Kevätgarderobini on todella päivityksen tarpeessa. Värien lisäksi huomaan, että kenkävarastostani puuttuu täysin kivat, kävelykelpoiset kengät. Mistähän se johtuukin, että 12 cm juhlakorkoja tuntuu olevan hyvinkin helppo shoppailla. Ne houkuttelevat kauniilla olemuksellaan ja sisältävät lupauksen huikentelevaisen hauskoista juhlista ja kuplivasta elämästä. Tavallisten, jopa tylsien kävelykenkien hankkiminen on puolestaan… niin no, yksinkertaisesti tylsää.

Hetken katumuotisivustoilla pyörittyäni havaitsin, peruskenkien ei tarvitse olla mitenkään arkinen ratkaisu. Eikä niiden käyttöä tosiaankaan tarvitse rajoittaa vain kun-en-mitään-muutakaan-keksinyt -päiviin. Kävelykengät toimivat mainiosti myös hameen ja shortsien parina.

 

 Vielä en ole ehtinyt kiertelemään kaupoissa katsomassa tarjolla olevia valikoimia. Haluaisin oikeastaan pikkuisen äijämäiset kengät, joissa on vähän kevyitä pikkukenkiä enemmän särmää. Nettisurffailulla löysin parit kivan oloiset vaihtoehdot Vagabondilta ja Dr. Martensilta. Oikeastaan houkuttaisi nuo Dr. Martensit jo melkein pelkästään senkin takia, että en ole ko. klassikkomerkiltä ikinä omistanut mitään – edes maihinnousukenkiä, vaikka ne on ehtinyt olla kuumintahottia jo vaikka miten monta kertaa Mintun muotielämän aikana.

 Kävelykenkien kanssa aion yhdistää kevyet nilkkasukat ja kynähameen tai punteista käärityt chinot. Tosin kengät ovat vielä kaupassa ja chinot odottavat valmistumistaan ompelimon puolella. Mutta eikös se niin mene, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty… :)

Kuvat: StockholmStreetStyle, Vagabond ja Dr. Martens


4 Responses to “Kävelykenkähaaveita”

 1. Avatar Emma sanoo:

  Makeita kuvia ja ihania tyylejä! Itseltäni löytyy Biancon kiiltonahkaiset herrainkengät, aika paljon ylläolevien neitien yltä löytyvien kaltaiset. Suosittelen kyllä lämpimästi, sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiiltonahkaiset voisivatkin olla tosiaan hauskat… Täytyykin mennä katsomaan Biancosta! Siellä eivät tainneet myöskään maksaa ihan maltaita?

 2. Avatar 2CV sanoo:

  Ostin viime kesänä Zoesta tuollaiset nauhakengät – toimivat syksyllä hyvin melkein minkä asun kanssa vaan. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Täytyykin muistaa käydä myös Zoessa. Uskon, että kengistä tulee todella hyvä hankinta just niiden monikäyttöisyyden ansiosta. :)