Aikaoptimistin juhla-asu

torstai 15. maaliskuun 2012

Ompelimosta terveisiä! Täällä kertakaikkiaan parantumaton aikaoptimistibloggari yrittää saada aikaiseksi jotain päällepantavaa huomisia juhlia varten. Ettei vain jäisi viimetippaan… Haha!

Muistatteko vielä tämän vaatekriisi-postauksen? No, ajatus tuosta jäi vaivaamaan… Pari kertaa juoksin tukka putkella kaupungilla ja yritin etsiä jotain mielikuviin matsaavaa. Mutta joku karman laki siinä on, että silloin kun etsii jotain tiettyä, sitä ei aivan varmasti osu eteen. Ainakaan sellaisella budjetilla, että voisi edes harkita.

Näppäränä tyttönä tuumasin, että pikaisestihan tuollaisen asukokonaisuuden sorvaan kasaan itsekin.

Weekdaystä löytyi budjettiin sopivat hopea-avokkaat, Henkkamaukalta pleksirannekorut. Chanelin hopea kynsilakka on ikivanha – toivottavasti se on vielä käyttökelpoisessa olomuodossa… Kivasti epäsymmetrinen mekko hienosta Marimekon mustavalkoisesta ”Lainehtiva”-kankaasta on silputtuna ja vanhan nahkahameen olisi tarkoitus muuttua ältsin tyylikkääksi iltalaukuksi. Kaavaa en ole koskaan testannut – eikä kokemusta iltalaukkujen ompelusta ole ehtinyt kertyä.

Varasuunnitelmaa ei ole, joten suunnitelman on ihan pakko onnistua! Wish me luck!!


2 Responses to “Aikaoptimistin juhla-asu”

  1. Avatar Merja sanoo:

    Kyllä onnistuu ;-D. Pää kylmänä vaan.