Cake-pops and Bubbles…

perjantai 27. huhtikuun 2012

Huippuhauska hippailta eilen! Tässä vähän kuvasaalista – toivottavasti pääsette mukaan mukaviin fiiliksiin.

Tavattiin Karkki vähän ennen Aussome You -tapahtuman alkua. Tässä näkyy neitokaisen tyylikäs illan asu. Sen verran täytyy kyllä naputtaa, että valaistus tämän häppeningin valokuvausseinällä ei ollut ihan optimaalinen… mutta kyllähän nuo nyt toimii jotenkin.

Peetun asu tulikin jo esiteltyä, tässä kuvassa on komeuden päällä vielä Acnen bikeri (Mintun). Karkin asu:

  • mekko, Versace for H&M
  • bootsit, Ecco
  • laukku (joka ei näköjään edes näy kuvassa), 2nd hand

 

Aika naisvoittoista tuppaa olemaan muoti- ja lifestylebloggareille järjestettyjen tapahtumien vieraskaarti. En nyt varsinaisesti laskenut paikalla olevien miesten määrää, mutta ei niitä montaa ollut paikalle uskaltautunut.

Tikkarin näköiset cake-popsit – eli leivostikkarit olivat aivan mielettömän suloisen näköisiä ja to-del-la hyviä! Taisin syödä kaks… tai kolme ehkä… ;)

 

 

 

Oli siellä suolaisiakin herkkuja, vaikka me kyllä nautittiin cake-popsit sekä alkupaloiksi että jälkiruuaksi.

Frida Fahrman selostaa illan teemaa. En ole ihan varma tajusinko oikein, mutta käsitin, että täällä on ollut joku kilpailu, johon bloggarit on saanut lähettää sitaatteja. Parhaat sitaatit on sitten painettu bloggareitten itse valitsemiin tavaroihin. Kuten esmes henkareihin, iPad-koteloon, hiusharjaan etc.

Söpöimmät sitaattivoittajat ovat mielestäni nämä vaaleanpunaiset kahvikupit tekstillä ”Live for today and dream of tomorrow”.

 

Me oltiin jo tekemässä lähtöä seuraaviin bileisiin, kun törmättiin aina yhtä herttaiseen Mariannaan Aussome-humussa.  Neito on täällä parin päivän visiitillä ja ohjelmassa on kuulemma pääasiassa shoppausta – kuullostaa kivalta!

Aussien bileistä lähdettiin vielä poikkeamaan Tommy Hilfigerin putiikkiin, jossa juhlistettiin Promise Collection lanseerausta.

 

Illan päätteeksi Peetu poussasi vielä kiltisti Tommy Hilfigerin kuvausseinällä.

Olipas niin hauska ilta, ettei ole pitkään aikaan ollutkaan. Ja ihan huippua, että tavattiin niin paljon mukavia, viehättäviä ja lahjakkaita ihmisiä illan mittaan!


Kirjoittanut Minttu KLO 21:57 Kommentit pois päältä artikkelissa Cake-pops and Bubbles…

TUNNISTEET: ,

Muissa blogeissa aiheesta: Oma elämä

 

Comments are closed.