Party-asuja, featuring valkoiset farkut (!!)

perjantai 27. huhtikuun 2012

Valkoiset farkut taitaa olla yksi korkolenkkareitten kaltainen trendi-ilmiö, jota toiset rakastaa ja toiset vihaa. Itse kuuluun oikeastaan niihin, jotka eivät voisi kuunaan kuvitella liikkuvansa ihmisten ilmoilla moisissa, mutta joskus sitä onnistuu yllättämään jopa itsensä. Eiliseen Aussome You -tapahtumaan en ollut keksinyt oikein mitään kivaa päällepantavaa. Halusin olla keväinen, rento, sopivasti juhlava ja itseni näköinen. Yleensä selvittelen asukriisit aika hyvin päässäni ja kokeilen korkeintaan kahta eri vaihtoehtoa ennenkuin päätän, mitä lopulta laitan päälleni. Eilen homma ei mennyt ihan yhtä putkeen…

Vedin sängyn päälle valehtelematta puolet vaatekaappini sisällöstä ja lisäksi aika ison osan Peetun vaatekaapista. Sen jälkeen testasin noin ziljoonaa yhdistelmää, joista mikään ei vaan jostain syystä oikein natsannut. Olisin halunnut valkoisen tai vaalean hameen. Peetulta löytyy yksi kauniin luonnonvalkoinen raakasilkkinen hame, mutta se on leveähelmainen ja nyt halusin kapean. Lopulta muistin, että siinä laatikossa, johon olen kasannut kirppikselle meneviä vaatteita, pitäisi olla yhdet vanhat hyvin vähän käytetyt valkoiset farkut. Ja yllättäen ne tuntuivatkin just oikealta vaihtoehdolta!

 

 • farkut, Monki
 • pusakka, Stella McCartney for H&M
 • kengät, MTWTFSS
 • laukku, Mintun ompelimosta
 • korvikset, Marni for H&M
 • nuttura, made by Peetu (eikö olekin HIENO nuttura!!)

Peetu yhdisteli illan asussaan herkullisesti suloisia karamellivärejä. Ihana murrettu mintunvihreä mekko on henkäyksen ohutta 100 % silkkiä – 150 kruunun (noin 15 euron) löytö Americanasta. Kanariankeltaiset törkykorkeat sandaalit on tilattu Forever21:sta joskus ennen joulua jo. Vähänkö Peetu oli riemuissaan, kun vihdoin pääsi laittamaan ne jalkaansa muuallakin kuin vain kotona.

 

 

 • mekko, 2nd hand (Americana)
 • neuletakki, Primark
 • clutch, Kipling (saatu)
 • sandaalit, Forever21


10 Responses to “Party-asuja, featuring valkoiset farkut (!!)”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Moksu <3 Peetun mekko

 2. Avatar Lillukka sanoo:

  Ihana tuo sun keltainen laukku. Ja kaunis Peetu! Täällä tämä meidän pikku fanikin (Ellimaikki) ihastelee ’tyyli-ikoniaan’.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitti! Laukkuhan on tosiaan väsätty vanhasta hameesta… Ja Ellimaikille terveisiä, että Peetu ilahtui todella kovasti kuullessaan ”fanistaan”!

 3. Avatar Malisa sanoo:

  Hui, elä vain heitä noita farkkuja pois. Valkoinen ala-osa, oli se mikä hyvänsä, ei ole helpoin yhdisteltävä. Mutta oikean kombinaation löytyessä tulos on jotain aivan ihanaa, niinkuin nytkin. <3 Tykkäilen myös Peetun kengistä, toivottavasti niitä saa käytellä useamminkin. Entäs Karkin juhla-asu? :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitti hurjasti – just ajattelin, että jos vaikka värjäisin housut, mutta saa nyt nähdä.. Nyt tuolla on uusi postaus, jossa näkyy Karkinkin asu. :)

 4. Avatar Suvi sanoo:

  Onnistuneet asut teillä:)

 5. Avatar Mikko sanoo:

  Onpas äiti ja tytär samannäköisiä ja yhtä kauniita :) Helppo huomata että olette sukulaisia.