Pitkiä helmoja, sifonkia ja keltaista

lauantai 28. huhtikuun 2012

Ruotsalaisista ja varsinkin tukholmalaisista sanotaan, että ne (me?) pukeutuu trendikkäästi, mutta hyvin keskenään samankaltaisesti. Bongailin Aussome You -tapahtumassa muutamia hienoja asuja ja kyllähän niissä tiettyjä samankaltaisia teemoja on havaittavissa. Keltanen väri, pitkät helmat, musta sifonki, shortsit ja karamellivärien ykkönen, herttainen pinkki, toistuvat outfitista toiseen.

Ruskeat hot-pantsit, farkkupaita ja komeat puuhelmet – toimivan ja kivan näköinen kokonaisuus. Tykkään myös siitä, miten yleensä niin vaikea ja ärsyttävä kapistus kuin sateenvarjo matsaa kokonaisuuteen aivan saumattomasti.

Superherkullinen pinkki välikausitakki. Huulipuna on takin kanssa täydellisesti samaa sävyä ja hiusten kaunis punainen sopii kuin nakutettu.

Pitkät helmat, romanttinen paita ja biker-rotsi. Johtuukohan se noista markkeeratuista kulmakarvoista, kun asusta tulee jostain syystä hyvin kasarimaiset fiilikset, vaikka mikään vaate ei ole erityisen 80-lukuinen?

Illan dj:n asu. Mekko on kauniisti liukuvärjätty. Ylhäältä kirkkaan sitruunankeltainen ja alhaalta lämpimän appelsiininkeltainen puku on saanut näyttävän keltaisen kaulakorun kaverikseen.

Lisää pitkiä helmoja ja huikeat pinkit kiharat!

Pitkät sifonkihelmat on käyttökelpoiset, kun alle pukee shortsit tai lyhyen hameen. Monivärilurex-toppi rimmaa hienosti punaisten kutrien kanssa.

Keltaiset shortsit ja toppi tai sitten kenties jopa jumpsuit – enpäs huomannut kysyä – ja toiseen korvaan pujotettu superpitkä höyhenkorvis toimivat mielestäni ihan timantisti yhdessä. Tässäkin muuten vähän punertavat hiukset… Tarkoittaako tämä, että tukholmattaret ovat siirtymässä pois tavaramerkikseen muodostuneista pitkistä hunajanvaaleista kutreista??

Tapahtuman osallistujat saivat mukaansa muistoksi hauskoja Aussome You -rintamerkkejä.

Tosi kiva idea! Harmi vaan, että ei tajuttu Karkin ja Peetun kanssa, mihin tarkoitukseen kuvia otettiin. Oltais ilman muuta seisty vähän enemmän lähekkäin niin badgesta olisi tullut paljon hienompi. No, eipä noita nyt varmasti tule ikinä oikeasti käytettyä – ja muistona toimii vähän keskinkertaisempikin kuva ihan mainiosti.


Kirjoittanut Minttu KLO 13:31 Kommentit pois päältä artikkelissa Pitkiä helmoja, sifonkia ja keltaista

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Inspiraatio Muoti

 

Comments are closed.