Aurinkotervehdys!

torstai 03. toukokuun 2012

Vappuna saapui vihdoin kauan ja hartaasti odotetut kesälämpötilat Tukholmaan. Tuntuu kuin elintila olisi kymmenkertaistunut kertaheitolla.

20120503-121402.jpg

Partsille muutetaan heti, kun vaan hiukankin tarkenee. Eihän tuo nyt mikään maailman suurin aurinkoterassi ole, mutta hyvin mahtuu pöydän ympärille viisikin henkeä syömään. Pienellä säädöllä onnistuu myös aurinkotuolissa loikoilu. Paljon muuta en oikeastaan kaipaakaan.

20120503-122130.jpg

Kevätaurinko on iholle aika julma. Niin ihanalta kuin paiste tuntuukin ja hinku saada vähän väriä talven harmaannuttamille poskille, on ainakin itseni ihan pakko pitää huolta myös kunnollisesta aurinkosuojasta. Nivean anti ageing voidetta on tullut siveltyä ahkerasti kasvojen iholle. Tuntuu tosi hyvältä ja taidan kyllä olla pikkuisen koukussa kaikkiin anti ageing -tuotteisiin.. Garnierin voiteessa on tymäkät 50 suojakertoimet. Tuon pitäisi myös vähentää aurinkoihottumaa, mikä on ihan loistava juttu, sillä kärsin yleensä aina inhottavasti kutisevasta ihottumasta alkukesäisin. Vielä tosin en ole päässyt ulkoiluttamaan bikineitä, mutta eiköhän sekin aika pian koita!

Molemmat tuotteet saatu blogin kautta.

20120503-123530.jpg

Kuumailmapallot sinisellä taivaalla – mikä voisi olla enemmän Tukholma!! <3


2 Responses to “Aurinkotervehdys!”

  1. Avatar issues sanoo:

    Kaikkialta vaan kuule kuinka ihanaa tukholman sää on.. Miten on mahdollista että suomessa on näin paljon kylmempää? Sää, mikä ihana tekosyy shoppailureissulle tukholmaan ;)