Ylioppilaspuku

lauantai 02. kesäkuun 2012

Peetun ylioppilaspuku on valmis! Aamulla istahdin kymmenen maissa ompelukoneen ääreen ja tuumasin, että teenpä tuon nyt tuosta alta pois, niin voi sitten kaikessa rauhassa alkaa puuhastella muita kotihommia. Hah! Kello on nyt yli yhdeksän illalla – eli lähes kellon ympäri vierähti ommellessa. Varsinkin pääntien hörselön kanssa sai jumpata aika kauan, ennenkuin se istahti paikalleen. Eikä lopputulos nyt mitään haute couturea ole vieläkään, mutta yleisilme on mielestäni ihan onnistunut. Ja mikä tärkeintä, puku on hyvin lähelle juuri sellainen kuin millaiseksi Peetu sen suunnittelikin.

Tyttö ei ole vielä nähnyt itse valmista pukuaan, koska on ollut töissä koko päivän ja vielä nyt illalla lapsia hoitamassa. Sain kuitenkin luvan laittaa ensimmäiset kuvat valmiista mekosta tänne blogiin.

 

 

Ihan kiva, eikö vaan!

Laitan kyllä kuvia tänne vielä sitten lakkiaispäivänä, että saatte nähdä myös asun ihan kokonaisuudessaan.


4 Responses to “Ylioppilaspuku”

 1. Avatar Niina sanoo:

  Tämmöisiä taidonnäytteitä kun katselee niin tekee itsekin mieli tarttua ompelukoneeseen -kun vaan osaisi sitä kunnolla käyttää :) Vielä mä sen taidon opettelen!
  Upea mekko, olisin varmasti itsekin voinut käyttää tuollaista omissa juhlissani.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi kiitos! Ompeleminen ei oikeastaan ole kovin vaikeaa… Hyvät ohjeet vaan ja kaavoja kannattaa käyttää ainakin aluksi. Ja, kun muistaa, että ”harjoitus tekee metsurin”, niin kyllä se siitä!

 2. Avatar Riite sanoo:

  Todella nätti!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Suurkiitokset! Tänään vielä soviteltiin valmista pukua päälle – ja hyvinhän se ylioppilasneidille istuu! :)