Kukkashortsit

sunnuntai 29. heinäkuu 2012

En ole tänä kesänä juuri viitsinyt alennusmyynneissä kierrellä monestakin syystä. Suurin syy on kuitenkin varmaan ollut se, että kesä nyt on ollut, mitä se on ollut – kaikki kesävaatteet on muutenkin jäänyt ihan supervähäiselle käytölle. Mitä sitä silloin enää uusia kesävaatteita ostamaan…

Eilen kuitenkin kävelin sattumalta H&M:n ohi ja ovesuuhun oli pystytetty teline strategisesti juuri niin, että ohikulkija ei voi olla huomaamatta kylttiä, joka julisti: ”tästä kaikki vaatteet 30,- kruunua”. Siis noin 3 euroa… Sisäinen hamsteri ja sulo vilénini heräsi välittömästi ja tuumasin, että josko vain pikaisesti kurkistan, mitä tuossa on tarjolla. Suurin osa oli tietty sellaista kamaa, mitä en olisi kantanut kotiin eurollakaan, mutta kuinka ollakaan, hyppysiin tarttui kaunokaiset kukalliset viskoosishortsit.

Tykästyin ihan ensimmäisenä shortsien lilanroosaan, syvän keltaisella pimpattuun värimaailmaan, vilpoisan oloiseen materiaaliin (viskoosi) ja väljään, vähän bokserimaiseen malliin. Hetken mietin, että tuleeko kukallisia shortseja oikeasti joskus käytettyä, mutta nuo ovat malliltaan niin väljät, että seistessä näyttää melkein siltä kuin päällä olisi lyhyt hame. Paitsi että shortseissa tuo lyhyys toimii – hameena se olisi aivan käyttökelvoton.

Edessä on pari laskosta antamassa väljyyttä. Pikkuisen vinoon menevä kiinnitys on hauska yksityiskohta, epäsymmetrinen juju, joka taisi ratkaista sen, että otan 3 euron riskin ja toivon, että ainakin nyt loman ajalle riittäisi vielä lämpöisiä shortsikelejä.


6 Responses to “Kukkashortsit”

 1. Avatar Mape sanoo:

  Ihanat, minäkin olisin kotiuttanut nuo <3

 2. Avatar Lyylinen sanoo:

  Mulla on tismalleen samasta kankaasta mekko..

  http://4.bp.blogspot.com/-1oWQGD4hQMs/TaWHQJ7HsGI/AAAAAAAAAbM/4M9YJKR5At8/s640/hm_dress3.jpg

  Juurikin tälläisella leikkauksella.

 3. Avatar Lyyrinen sanoo:

  Tulikohan edellinen viesti perille? Jos ei niin minulla on samasta kankaasta mekko. http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=37172315

  • Minttu Minttu sanoo:

   Meidän spämmifiltteri poimii aina innokkaasti kaikkia kommentteja, joissa on linkki. Mutta kyllä se perille tuli!