Olivia Palermo – lovin’ the style!

tiistai 31. heinäkuu 2012

Taannoinen tyyli-ikonipostaukseni sai aikaan sen, että olen viime aikoina tsiigaillut celebrity-kuvia vähän sillä silmällä, että josko sieltä löytyisi käyttökelpoista tyyli-ikonia Mintulle.

Yksi, jonka pukeutuminen vakuuttaa kerta toisensa jälkeen, on Olivia Palermo. Kapeat housut, istuvat jakut, naiselliset helmat ja trendikkäät shortsit ovat Palermo-tyylin perusrakennuspalikat. Kengiksi käy niin korkeat korot kuin ballerinatkin. Printtikuoseja ei tarvitse pelätä – soinnukkaasti yhdisteltynä niistä saa hyvinkin rauhallisia kokonaisuuksia. Ja Olivia Palermo, jos kuka, hallitsee statemant-kaulakorun käytön!

Itseasiassa hoksasin, että Olivia Palermon ja ikisuosikkini Kate Mossin tyylissä on jännällä tavalla jotain samaa. Siis vaikka Kate Moss on 100 % enemmän rock ja Palermo ennemminkin naisellinen ja vähän preppy, on molempien garderobin perustukipilarit suunnilleen ne samat… :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Laiskalle tyyli-ikonin metsästäjälle Olivia Palermo on loistava kohde myös siksi, että säärikaunokaisella on oma blogi: Olivia Palermo. Tyylivinkkejä kalastellessa ei siis ole mikään pakko haravoida kaikenmaailman juorusaittien kuvamateriaalia, vaan voi ihan hyvillä mielin ja puhtaalla omatunnolla nautiskella niistä kuvista ja asuista, jotka neito itsekin on katsonut julkaisemisen arvoisiksi.


8 Responses to “Olivia Palermo – lovin’ the style!”

 1. Avatar lukija sanoo:

  Tulipa vähän kalliiksi käydä tuolla Olivia Palermon blogissa ja sitä kautta Chinti & Parkerin nettikaupassa… :) Mutta kolme ihanaa mekkoa on nyt tulossa alesta, joten kiitos vinkistä kuitenkin! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Auts! Kiitti varoituksesta… En taida uskaltaa klikata itseäni sinne putiikkiin! ;D

 2. Avatar Niitty sanoo:

  Mä olen jossain asioissa todella yksinkertainen ihminen. Mä katsoin vain muutaman jakson Hill siä mutta oli siinä NIIN ilkeä ihminen etten voi oikein hänelle lämmetä.

  Muistan vuosien, vuosien takaa kun Kauniiden ja Rohkeiden näyttelijät sanoivat ihmiset samaistuvat sarjaan. Jos joku menee naimisiin, onnitellaan siviilissä, vaikka toinen olisi ollut oikean puolison kanssa naimisissa jo vuosikaudet.

  Ehkä joku pv saan sen ilkeän akan vedettyä pois hänestä ja keskittyä todella osaavaan naiseen.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ohnoes! Mun onni taitaa olla siinä, että en ole ikinä katsonut jaksoakaan Hillsiä… En oikeastaan edes tiedä siitä mitään. Niinpä voin keskittyä tuohon tyyliin pelkästään. :)

   Kauniita ja Rohkeita sen sijaan tölläsin kyllä aikani. Haha!

 3. Avatar Marjukka sanoo:

  Mä olen varmaan vähän kummallinen, kun muhun ei kolahda nuorempien naisten tyylit sillä tavalla, että haluaisin ottaa mallia. Tai siis ihailen heitä, miten kauniita ovat, mutta enemmän kolahtaa ikäisteni, aikuisten naisten tyylit. Suomalaisista vaikkapa Baba Lybeck, ulkolaisista vaikka J. Aniston.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Hmmm… Itse tsekkailen enemmän tyyliä kuin ikää. Siis esim. Olivia Palermo pukeutuu mielestäni aika ”aikuisesti”, vaikka onkin nuori. Toisinkinpäin voisi olla… :)

 4. Avatar Niina sanoo:

  En tiedä onko tämä kateellisen panettelua vai mitä —mutta mua hiukan häiritsee toi hymy. Se ei tunnu oikeen luontevalta, iloiselta hymyltä, vaan hiukan päälleliimatulta.

  Muuten neito kyllä osaa valita vaatteensa, hienoja klassisen kauniita kokonaisuuksia. Ei kyllä yhtään mun tyyliä, mutta jos olisin ”hieno neiti” eksyisin varmasti Olivia blogiin metsästämään inspiraatiota.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Olet kyllä oikeassa, että aika monessa kuvassa hymy on melko itsetietoinen ja opetellun oloinen… :)