Rentoa kipparityyliä miehelle – Johannes

torstai 09. elokuun 2012

Olihan siellä Stockholm Music & Arts -festareilla paljon ihanasti pukeutuneita miehiäkin! Yksi heistä oli Johannes, joka kuvaili päivän asuaan ”dagen efter festival” -tyyliksi. Tärkeintä kuulemma on, että vaatteet ovat mukavat päällä. Sen voi näköjään toteuttaa myös erittäin tyylikkäästi!

 

 

 

 

Johanneksen lempparimerkki on V Ave Shoe Repair ja sen tarkemmin erittelemättä tälläkin kertaa suurin osa vaatteista oli peräisin kyseiseltä merkiltä.  Lippis on kuulemma herran signature ja niitä löytyy varastosta useita erilaisia. Kipparilippis sopi täydellisesti festarin merisatamafiilikseen!


10 Responses to “Rentoa kipparityyliä miehelle – Johannes”

 1. Avatar Mape sanoo:

  Oi mikä namu <3

 2. Avatar kamikaze sanoo:

  No nyt on Minttu löytänyt oikeen namupalan. Julistematskua. Ei häntä voisi esimerkiksi mummotunneliin (hki:ssä) edes viedä, naiset kävisivät kilpaa päälle. ;)

 3. Avatar MouMou sanoo:

  Yhdyn edellisiin! :D

 4. Avatar Kirsi sanoo:

  Ooh! Kiitos tästä! :D

 5. Avatar Kotikisu sanoo:

  Mikä mies, mikä hymy! <3 Mintulle kiitos päiväunien kohteesta! ;)