Sailor trousers

torstai 09. elokuun 2012

Taisi jäädä kippari-/sailor-teema pahasti takaraivoon aamulla ihanan Johanneksen kuvia blogiin lataillessa. Hoksasin, että syksystä tulisi huomattavasti hauskempi, tyylikkäämpi ja skarpimpi, jos garderobista löytyisi makeat sailor-pöksyt.

Robert&Bladin nettikaupasta bongasin täydellisimmät mahdolliset housut. Ne ovat riittävän fiksut toimistokäyttöön, mutta malli, napitus ja takakappaleen leikkaus antavat just sopivasti rokua särmää. Plussaa housujen materiaalista, joka on 100 % sertifioitua organista puuvillaa.

 

 

Housujen malli on unisex – eli toimii erinomaisesti myös herra-merkkisille sailoreille. Tosin tällä hetkellä näyttää siltä, että tuota kuvan sinistä ei ole saatavana, vaan vain ylempien kuvien mustaa. Toisaalta musta toimii kyllä aina!

Alin kuva: Daniel Pedersen, ylemmät kuvat: IRIKA

 


Comments are closed.