Back in Business

keskiviikko 15. elokuun 2012

Mistähän ihme karmasta johtuu, että vaikka miten myöhään sateisena kesänä ottaisi lomansa, varsinaiset kesäkelit alkavat jokatapauksessa vasta, kun on palannut töihin? No, kuten sanottu, töiden alkaminen ei aiheuttanut sen kummempaa angstia. Vähän piti tsekkailla, että löytyykös sieltä garderobin pohjalta jotain sivistynyttä vaatetta ja mitenkäs se iPhonen herätyskello nyt oikeastaan laitettiinkaan päälle…

Tänään mentiin aika perus-luotto-en-jaksa-ajatella -asustuksella. Musta siisti hame, valkoinen t-paita, jakku ja kivat kengät ovat olleet luottoasuni jo vuodesta zero. Suurin uutinen on ehkä se, että ulkoilutin ensimmäisen kerran ompelemaani pellavajakkua. Jakku rypistyi päivän mittaan niinkuin pellavan kuuluukin – eikä se kyllä häirinnyt yhtään. Päinvastoin – ajattelin, että tuolla samalla kaavalla voisi tehdä pari muutakin jakkua toimistokäyttöön. Olisipahan pikkuisen vaihtelua sille iänikuiselle neuletakille.

 

 

 • jakku, Mintun ompelimosta
 • hame, H&M
 • t-paita, H&M
 • sandaalit, Zara
 • kaulakoru, Marni for H&M


8 Responses to “Back in Business”

 1. Avatar Tampuriini sanoo:

  Toi jakku näyttää kyllä ihan mielettömän hyvältä! Täytynee alkaa kaivella omiakin kangasvarantoja josko jostain löytyisi pätkä josta saisi samanlaisen taiottua… ja tietty kaavakin pitäisi kaivaa kirjastosta.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kannattaa nähdä se vaiva ja etsiä tuo kaava. Jakku valmistuu nopeasti, kun ei ole vuorta, taskuja eikä edes kiinnitystä. Silti se tuntuu ”fiksummalta” päällä kuin neuletakki tai jakun tapaan pidetty paita. :)

 2. Avatar h_eidi sanoo:

  Hyvältä näyttää taas :).

 3. Avatar Sr sanoo:

  Kiva asu ja selvästikin sellanen ihana lomalta palaava fiilis! Ja aina aploodit kaikille itsetehdylle, nappi suoritus :-)

 4. Avatar Merja sanoo:

  Kauniin jakun olet ommellut ;-D. Ihana kaulakoru….