Kukkashortsit elokuussa

tiistai 21. elokuun 2012

Aika usein yritän miettiä jo illalla, että mitähän sitä seuraavana aamuna laittaisi päällensä töihin. Aikaiset aamut vaan ovat niin paljon helpompia niin… Vaikka kieltämättä tuntuu välillä pöhköltä, kun jo etukäteen suunnittelee, että tiistaina voisin sitten laittaa vaikka sen-ja-sen paidan pitkästä aikaa. No, tänään ei ollut yksi niistä aamuista. Päinvastoin, oli hiustenpesuaamu (juu, en pese hiuksiani kuin pari kertaa viikossa ja tämän kuontalon pyykkääminen on ihan luku sinänsä…) ja muutenkin kiire, kun piti pakata mukaan treenikamppeet ja aamulla oli hankala päästä ylös sängystä, koska eilisilta venähti luvattoman pitkäksi, kun töllättiin Peetun kanssa kolme jaksoa True Bloodia putkeen.

Onneksi ihan ensivilkaisulla kaapista löytyi henkkamaukan alesta huikeaan, noin kolmen euron hintaan, kalastamani kukkashortsit. Olen käyttänyt shortseja aika paljon, vaikka tänne blogiin ne eivät ole tainneet päätyä vielä kertaakaan. Tänään oli ensimmäinen kerta, kun puin ne päälleni toimistolle. Hätäpäissäni kiskoin shortsien kaveriksi vanhan liuhuneuleen, H&M:ltä sekin, koska haaleapersikkaraitainen Primarkin neuletakki, jota olin ajatellut, taisikin olla pyykissä, koska sitä ei löytynyt. En kyllä mitenkään kovin perusteellisesti ehtinyt etsiäkään.

Noin kolmessa sekunnissa ”stailattu” asu onnistui olemaan harvinaisen värikoordinoitu. Marc by Marc Jacobsin ballerinat matsaa täysillä neuletakkiin ja eilen illalla True Bloodin alkutekstien aikana maalatut kynnet shortsien pohjaväriin.

 

 

 

  • t-paita, Primark
  • neule, H&M
  • shortsit, H&M
  • ballerinat, Marc by Marc Jacobs

Ja tosiaan, piti myös mainita, että lämpötila huiteli täällä 20:n asteen paremmalla puolella – eli shortsiasulla tarkeni mainiosti, vaikka päivän sään värisävytys olikin vähän sateentekoisen harmaa.


Kirjoittanut Minttu KLO 22:03 Kommentit pois päältä artikkelissa Kukkashortsit elokuussa

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Oma tyyli

 

Comments are closed.