Chinot in action

keskiviikko 22. elokuun 2012

Tänään oli aika laittaa vihdoin päälle Mintun ompelimosta joku aika sitten valmistuneet chinot. En ollut aivan tyytyväinen housuihin niiden valmistuttua ja sen takia ne on jäänyt tähän asti käyttämättä. Päätin antaa niille kuitenkin mahdollisuuden… Mutta ei, täytyy nyt kyllä sanoa, että en tosiaankaan tykännyt chinojen mallista. Sen lisäksi, että vyötärö nousee ihan oudon korkealle, puntit ovat jotenkin läyhäisen leveät – tai ehkä paremminkin epämääräisen linjattoman malliset. Eipä tietty tuosta materiaalista kovin kapeita voi ommellakaan, koska mukana ei ole yhtään stretchiä. Mutta silti. Ihan väärän malliset ainakin näille kintuille.

Meistä ei siis tullut kavereita, vaikka tykkään kyllä tuosta vihreän sävystä tosi paljon. Kuvistakin tuli ihan kamalia ja kampaajalle pitäis päästä. Taidan mennä nukkumaan.

 

 • paita, Forever21
 • housut, Mintun ompelimosta
 • kengät, Boss

Onneksi tuota samaa vihreää kangasta on jäljellä vielä vähän. Saiskohan siitä tehtyä vaikka kivan hameen – täytyypä tsekata!


6 Responses to “Chinot in action”

 1. Avatar tuike sanoo:

  Eihän noi nyt niin pahat ole – ja väri on tosiaan just sun väri!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Väri on kyllä aivan ihana… mutta housujen kanssa ei oikein tulla toimeen. Ehkä, jos noista tekisi vaikka shortsit. Täytyy miettiä vähän. :)

 2. Avatar Mindeka sanoo:

  Minttu,
  Ei noissa ole mitään vikaa! Ei chinoissa eikä kuvissa :D Väri on ihan mieletön!

  Ja jos vyötäröstä tuli makuusi liian korkea, niin madalla sitä: Leikkaa vyötärökaitale ja liika kangas pois (takaa huom. vähemmän), sovita uudet muotolaskoksen kohdat ja leikkaa uusi (matalampi vyö.=pidempi kaitale) vyötärökaitale. Jos siis kangasta jäi yli?
  Ehdottomasti anna näille vielä yksi mahdollisuus.

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tosiaan – en tullut edes ajatelleeksikaan, että voisin fiksata vyötärön uudelleen… Kangasta on vielä ihan reilusti jäljellä, eli uusi vyötärökaitale onnistuu kyllä. Taskutkin on sen verran alhaalla, ettei madaltamisesta pitäisi tulla ongelmaa. Kiitti vinkistä! :)

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Ei mitään vikaa minustakaan. Housut näyttää tosi hyvältä Minttu sun päällä, hyvän väriset + käy hyvin nuo mustat korkkarit. Ehken yläosaa vois fiksata toiseksi, paita housuun tmv. :) Ehdottomasti uudestaan päälle + moneen krtaan vielä! ;))

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ehkä noille voisi antaa vielä toisen mahdollisuuden… Jonkun neuleen kanssa kokonaisuus voisi olla tasapainoisempi. Tuo valkoinen väljän mallinen kauluspaita ei tosiaan ollut mikään nappivalinta. :)