Viihdevinkki

keskiviikko 22. elokuu 2012

Haluatko päästä kurkistamaan Mintun kotiin? Haluatko päästä kurkistamaan Mintun lempparikulmiin Tukholmassa? Siinä tapauksessa kantsii käydä katsomassa Yle Areenalla Jaakko ja maailmanvalloittajat. Tuo näyttäisi olevan vielä muutaman päivän näkösällä kaikille Suomessa asuville.

Varoitus katkeilevista ajatuksista ja epämääräisestä haahuilusta. Haha! Siis tarkennukseksi vielä, että Jaakko on aivan yhtä skarppi ja charmantti kuin aina – se on se joku blondi joka ohjelmassa sekoilee… :D


2 Responses to “Viihdevinkki”

  1. Avatar Sr sanoo:

    Juu, kiva jakso. Se tais olla uusinta, sillä olen joskus muinoin nähnyt jo tuon. Jaakko ja maailmanvalloittajat on ihan mun lepparein tv-sarja, paljon mielenkiintoisia stooreja mm surffariyrittäjä Balilla. Teki heti mieli muuttaa sinne kans :-D

    • Minttu Minttu sanoo:

      Juu, uusinta on. Kuvattu jo pari vuotta sitten. Balille surffiyrittäjäksi voisin itsekin lähteä… :D