Fashion Night @ Stockholm

torstai 23. elokuu 2012

Ensi viikolla alkaa vihdoinkin Tukholman muotiviikko – JEI!! Kaikki viikon tapahtumat ei kuitenkaan ole suunnattu pelkästään ammattilaisille ja kutsuvieraille. Keskiviikko-iltana 29.8. klo 17.00 – 22.00  järjestetään kaikille avoin Fashion Night -tapahtuma.

Aikaisempina vuosina Fashion Night on rajoittunut vain Biblioteksgatanille, mutta tällä kertaa häppening on laajentunut tuntuvasti ja mukana on myös Sturegallerian ja väliin jäävien pikkukatujen putiikkeja. Koko lista putiikeista löytyy tapahtuman facebook-sivuilta täältä.

Luvassa on siis huippua fashion-tunnelmaa, ohittamattoman hyviä tarjouksia, goodie-bagejä, muotinäytöksiä ja musiikkia. Lisäksi Max Factorin meikkitaiteilijat tekevät halukkaille ehostuksia ja Tiger of Swedenin SS2013 -näytös näytetään Norrmalmstorgetilla suorana lähetyksenä jättiscreeniltä.

Kannattaa siis ehdottomasti lähteä minglaamaan muun muotiväen kanssa Fashion Night -tapahtumaan, jos vaan sattuu olemaan täällä päin ensi keskiviikkona!


Comments are closed.