Tennari- ja korvakorupäivä

torstai 23. elokuun 2012

Päätin testata statement-korvakorujen yhdistämistä simppeliin arkiasuun. Innostuin aiheesta jo jonkun aikaa sitten ja päätin, että tänään on hyvä päivä uskaltautua comfort zonen ulkopuolelle. Joskus vuonna… siis tosi kauan aikaa sitten, käytin isoja ja näyttäviä korvakoruja aina. Nyt on mennyt jo niin monta vuotta lähestulkoon ilman, että korvissa olevat reiät alkavat oireilla umpeen menemisestä. No, vielä kuitenkin korut menevät paikalleen ilman suurempaa väkivaltaa – onneksi. Eli ei kai tässä nyt tarvitse alkaa mitään harjoituskorviksia hankkia. :D

Näyttävät korvikset oli ihan pakko yhdistää tosi simppeliin ja rentoon asuun. Muuten olisi tullut sellainen olo, että olen jotenkin käsittänyt tilanteen väärin tai jotain. Jokapuolelta tuntuu näkyvän harmaita perus-teeppareita ja college-paitoja statement-korujen parina, joten päätin kaivella vaatekaapin perukoilta monta sesonkia käyttämättä olleen Monkin viskoosipaidan. Paita sai oikeastaan ”vain kotikäyttöön” -tuomion jo pitkän aikaa sitten, mutta ainahan sitä voi pyörtää omat päätöksensä.

Viihdyin asussa ihan hyvin. Se sopi mainiosti suht lämpimään, mutta ukkoskuuroiseen päivään. Ei varmastikaan ollut viimeinen kerta, kun testailen ”juhlakorujen” yhdistämistä rentoon perusasuun, vaikka jotenkin tuota ideaa voisi kieltämättä kehittää. Ehkä pitää nyt vihdoin hankkia se statement kaulakorukin…

 

 

 

  • paita, Monki
  • housut, Monki
  • korvikset, Indiska
  • tennarit, Converse


Kirjoittanut Minttu KLO 20:02 Kommentit pois päältä artikkelissa Tennari- ja korvakorupäivä

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Oma tyyli

 

Comments are closed.