Almost casual Friday

perjantai 24. elokuun 2012

Tänään on Tukholmassa ollut selkeästi hyvin sekava pukeutumispäivä. Vaikka muutenkin alitajuisesti rekisteröin aina kanssakuljkijoiden asuja, juuri tänään pukeutumiskirjo on suorastaan hämmentänyt. Olen bongannut lyhyessä hameessa, nirunarutopissa ja lipsuissa (selkeästi aivan tyytyväisenä) pasteeraavan parikymppisen neidon, shortseissa, tank-topissa ja niinikään lipsuissa pyyhältävän kolmikymppisen herran, sekä useita kevyttoppatakkiin, pitkiin housuihin ja tukeviin syyskenkiin pukeutuneita tukholmalaisia. Ja kieltämättä, sää oli oikeastaan tänään aika lämmin ja aurinko paistoi ihanasti – aina silloin, kun ei satanut.

Mintun perjantai-asu oli vähän siltä väliltä. Itse tehty jakkunen pääsi jälleen käyttöön, tällä kertaa Karkin ja Peetun yhteisomistuksessa olevan paidan ja suorien housujen kanssa. Nyt olen tekemässä lähtöä mielenkiintoisen oloiseen fäshion-tapahtumaan ja ajattelin vaihtaa housujen tilalle hameen ja jakun tilalle neuleen. Muuten mennään samoilla. Ehkä korvikset voisi myös vaihtaa vähän räyhäkkäämpiin…

 

 

 

  • paita, TopShop
  • jakku, Mintun ompelimosta
  • housut, frk
  • ballerinat, Marc by Marc Jacobs

Ja huomiseksi on varattu kampaaja – vihdoinkin! Oh joy!! :)


2 Responses to “Almost casual Friday”

  1. Avatar Mape sanoo:

    Upea asua! =) Ja nuo ballerinat <3