Wanted: muhkea palmikkoneule

perjantai 24. elokuun 2012

Vaikka miten olen yrittänyt välttää ajattelemasta, että se s:llä alkava vuodenaika on täällä ihan näillä näppäimillä, työskentelee näköjään alitajunta kuitenkin päätöksistäni piittaamatta. Takaraivossa on yllättäen alkanut hahmottua lista kaikenlaisista jutuista, joita toivoisin syysgarderobiani täydentämään.

Yksi himotuksen kohteista on muhkean kutsuva palmikkoneule. Niitä näyttää löytyvän käytännössä kaikkien ketjuputiikkien valikoimista. Ensisijaisesti olen kuitenkin iskenyt silmäni Carin Westerin ihanaan petroolin väriseen Ruth-neuleeseen.

Neuleessa on aivan täydellinen malli. Se on olemukseltaan muhkea, mutta ainakin näyttää siltä, että se mahtuu kivuitta talvitakin alle. Pituus on juuri sopiva – en juuri välitä kovin pitkistä tunikamaisista neuleista, varsinkaan jos ne ovat tuollaisia paksuja. Poolokaulus vaikuttaa riittävän väljältä ja hihojen ragla-istutus laskeutuu kauniisti.

Voin jo nähdä itseni yhdistämässä tuon kapeisiin mustiin housuihin tai sävyltään sopivaan hyvin laskeutuvaan heiluhelmaiseen mekkoon. Nyt vaan pitää kehitellä jostain neuleen vaatimat 2000 kruunua… :D


2 Responses to “Wanted: muhkea palmikkoneule”

  1. Avatar Niitty sanoo:

    Kehitellä rahaa ? Eikö sun lapsesi ole sitä vielä kertonut ? Rahaa saa automaatista. Kortti sisään, näpyttelee tunnusluvun ja sitten vaan päätetään paljonko otetaan. Helppoa !