MFX4 Fashion Event

lauantai 25. elokuun 2012

Olin eilen ehkä jännimmässä indie-muotitapahtumassa ikinä! Kutsussa luki, että paikka on toistaiseksi salainen – vasta muutamaa tuntia ennen tapahtuman alkua tuli viesti, jossa paljastettiin osoite. Kävi aika poikkeuksellinen tsägä, sillä tapahtumapaikka oli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä omilta hoodseiltani. Vanhan pienteollisuusrakennuksen kellarissa sijaitseva entinen autotalli loi aikas makeat puitteet tämän tyyppiselle häppeningille!

MFX4 -tapahtuman ideana oli esitellä kolme nuorta lahjakasta muotisuunnitelijaa. Kaikilla kolmella oli lyhyt muotinäytös ja Julia Koistinen esitti myös hienon lyhytelokuvan. Olimme kavereitteni Camillan ja Linan kanssa lähinnä katsomassa juuri Julia Koistisen osuutta. Sen verran olen juntti, että kahden muun nimet eivät jääneet mieleen. Jokatapauksessa oli todella virkistävää käydä vaihteeksi tällaisessa ihan aidossa (eikä aidon oloiseksi stailatussa) underground-muotitapahtumassa. Yöllä kotiin tallustellessani mietin, että on se vaan mahtavaa, että uudet luovat lahjakkuudet jaksavat yrittää ja tehdä asioita omalla tavallaan. Siitäkin huolimatta, että ala on erittäin raskas ja kilpailtu. Vain aniharvat menestyvät ja menestykseen – tai ylipäätään hengissäsäilymiseen – tarvitaan rutkasti muutakin kuin vain lahjakkuutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valloittava Julia Koistinen pinkeissä hiuksissa. Kuvausolosuhteet eivät olleet Mintun kameralle (lue: taidoille) kovin otolliset. Julia itse tykkäsi enemmän tuosta alla olevasta mystisen pimeästä kuvasta, joten laitetaan sekin tänne!

Tästä alaspäin olevat kuvat ovat Julia Koistisen näytöksestä. Ei ehkä ihan maailman helpoiten kaupaksi käyvää designia, mutta uskallusta ja omaa tyyliä tarvitaan. Arvostan!

 

 

 

 

 

Ainokainen Mintusta napattu kuva.. Haha!

Nyt lähden laukkaratsureimaa kampaajalle ja sitten ulos nauttimaan tuosta valtavan ihanasta ja aurinkoisesta kesälauantaista!


Comments are closed.