Sushi Dinner

sunnuntai 26. elokuun 2012

Kyllä kai se nyt on sitten taivuttava ja sanottava kesälle heipat. Viimeisen virallisen kesäkuukauden viimeinen viikonloppu meni vaihtelevissa tunnelmissa. Sää oli vähintään yhtä vaihteleva. Välillä paistoi aurinko ihanasti, välillä taas ukkosti ja satoi kaatamalla. Ja kyllähän se aikas syksyiseltä vaikuttaa, kun aurinko laskee vastapäisten talojen taakse jo reilu pari tuntia aikaisemmin kuin keskikesällä.

Tänään siis hyvästeltiin kesä ja pantiin samalla peukut pystyyn ja sormet ristiin ja kaikki muutkin toivomusluut riviin, että saataisiin pitkä, aurinkoinen ja lämmin syksy. Muistan kyllä jonain syksynä grillanneeni tyytyväisenä ulkona vielä lokakuun viimeisenä viikonloppuna – eli ei tässä nyt kannata vielä millekään syysmasennukselle antaa valtaa.

Illalliseksi nautittiin alakerran sushi-mestasta haettuja herkkuja – kyytipoikana Karkin tuliaisiksi tuoma herkullinen rosé viini.

 

 

 

 

 

 

 

Huomenna alkaakin sitten vihdoin Tukholman muotinäytösviikko – mahtavaa! Yritän raportoida kuulumisia ja fiiliksiä paikan päältä aina, kun vaan ehdin koneen ääreen. Aika hektistä tulee kyllä varmaan olemaan, jos vanhat merkit pitävät paikkansa, mutta ainahan sitä voi napsaista pienen bloggailuhetken vaikka sitten yöunista!


2 Responses to “Sushi Dinner”

  1. Avatar Merja sanoo:

    Näyttääpä herkulliselta tuo ruoka ja juoma ;-D. Tykkään kyllä syksystä, mutta vielä ei tarvitsi iltojen ja aamujen olla näin pimeitä. Toivottavasti vielä riittää kauniita syyskesän päiviä sekä tänne että sinne.