Fashion Week -asu Day 2

keskiviikko 29. elokuun 2012

Eilen tunsin oloni aika VIP-fäshion-tyypiksi. Kaikki Tosi Tärkeät Ihmiset saavat aina lainaksi design-vetimiä erilaisia tilaisuuksia varten (tosi, Tosi, TOSI tärkeät saavat ehkä kenties ihan omaksikin…). Kanervanpunainen jersey-mekko, jossa edustin tiistain muotiviikkohulinoissa on tamperelaisen nuoren suunnittelijan Isania Häkkisen käsialaa ja siis lainassa juuri tätä tapahtumaa varten.

Sinänsä melko simppeli mekko saa kaunista muotoa helman poimutuksesta. Lantiolle (armeliaasti… ;D) poimuttuva drapeeraus päättyy hauskasti sivusauman taskunsuihin. Lisäksi rrrrakastan tuota väriä! Ihan kuin hiuksetkin näyttäisi vähän vähemmän karseilta lempeän kanervan kanssa.

Kengiksi valkkasin vanhat cowboy-henkiset nilkkurit. Se kun on kuulemma muotia. Haha!

 

 

 

 

 

 

 • mekko, design: Isania Häkkinen
 • kengät, Vagabond
 • rotsi, Acne 


6 Responses to “Fashion Week -asu Day 2”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Mieletön asu! <3

 2. Avatar Sr sanoo:

  Mahtia kun viitsit raportoida muotiviikoilta! Oot oikein fashion reporter :-)

 3. Avatar Tiina sanoo:

  Teidän perheellä on usein vaatteiden ja asusteiden mittasuhteet mitoitettu kroppiinne ei-sopiviksi. Olette oikein mestareita siinä. Tai sitten kuvat on vaan otettu vähän vinksallaan… Mene ja tiedä kun en ole teitä livenä tavannut. :)