Uskomaton voitto!!

torstai 30. elokuun 2012

Palaan ihan justiinsa muotiviikkojuttuihin, mutta nyt on pakko kertoa aivan hullusta voitosta, joka osui tänään kohdalle. Taustaksi sen verran, että osallistun ihan innoissani kaikenmaailman arvontoihin ja kilpailuihin. Aivan sama, mitä on palkintona, täytän arvontalomakkeet ihan randomina. Kuulun kroonisesti siihen ihmistyyppiin, joka ei ikinä koskaan voita mitään. Enkä yleensä edes ikinä muista, mihin kaikkiin kilpailuihin sitä on tullut osallistuttua.

Ihan hetki sitten sain puhelun NK:n tavaratalosta ja olen kuulemma voittanut stailaussession superstylisti JONAS HALLBERGIN kanssa!!

 

 Jonas Hallberg on stailannut lukuisia Hollywood-tähtiä Cameron Diazista Scarlett Johanssoniin, kansainvälisistä mainoskampanjoista ja muotieditoriaaleista nyt puhumattakaan.

Lyhyen puhelun aikana ei oikein käynyt selväksi, mitä kaikkea palkinto pitää sisällään, mutta ainakin tyyli- ja pukeutumisvinkkejä Mintulle + yhdelle kaverille. Oikeastaan aika hauska  – mutta samalla kieltämättä vähän hassulta tuntuva palkinto. Tottakai aion käyttää tilaisuuden hyväkseni ja kuunnella tarkkaan, mitä arvostetulla stylistillä on sanottavana. Toisaalta tyylini on niin kaukana Hollywood-pukeutumisesta, että pikkuisen olen skeptinen tulevien ohjeiden suhteen…

Kuvat täältä: Jonas Hallberg homepage


10 Responses to “Uskomaton voitto!!”

 1. Avatar MouMou sanoo:

  Hyvä Minttu! Ei voi voittaa ellei osallistu. :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Sinnikkyys näköjään palkitaan! Ehkä tästä alkaa samanlainen voittoputki, mikä sullakin on ollut! :DD

 2. Avatar Mape sanoo:

  Wau, onnittelut! =)

 3. Avatar Sr sanoo:

  Hienoa ja mielenkiintoista! Onnea! Raporttia odotellaan tietty :-)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos, kiitos! Raporttia seuraa ilman muuta! Heti aloin miettiä, että onkohan tuo Hallberg niin iso stara, että häntä ei saa kuvata blogiin.. No, mutta itsestänsä saa kuitenkin ottaa kuvia. Ajattelin pyytää Karkin tai Peetun kaveriksi – niin saadaan kunnon reportaasit blogiinkin. :)

 4. Avatar Maija sanoo:

  Mahtavaa, onneksi olkoon!:) Kaikkein parhaimpia ovat voitot, joissa pääset ilmaiseksi esim. johonkin tapahtumaan:) Itse olen voittanut mm. lippuja Voicen Muotiviikoille ja leffaan!:)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiitos paljon! Tämä ainakin tuntuu vähän sellaiselta voitolta, jota ei ihan helposti edes ”rahalla saa”. Ja usein elämyksien hohto säilyy paljon pidempään kuin jonkun tavaran… :)

 5. Avatar h_eidi sanoo:

  Mahtavaa! Jännä nähdä millaisia vinkkejä sieltä tulee :).

  • Minttu Minttu sanoo:

   On kyllä tosi jännää!! Olisi niin hauska saada ihan oikeasti jotain käyttökelpoisia ja oivaltavia vinkkejä. Vähän kyllä tuntuu, että hän on tainnut tottua vähän toisenlaisen elämäntyylin ja lompakon omaaviin asiakkaisiin.. Haha!