Perjantainen työasu

perjantai 31. elokuun 2012

Osa-aikaisen Americana-homman lisäksi Peetulla on osa-aikainen toimisto-duuni. Yleensä toimistoasuja on esittelemässä Minttu, mutta tänään Mintulla on (varmaankin täysikuun stimuloima) varsin kattava ja agressiivinen kaikki-on-huonosti-eikä-mikään-ole-hyvin -päivä (vaikka kaikki on oikeasti tosi hyvin ja töissäkin kivoja juttuja tapahtumassa…). Tällainen henkinen kokovartalo-bad-hair-day ei ole oikea hetki ottaa asukuvia, vaikka asu sinänsä olisi ihan kiva. Peetulla on onneksi ollut ihan huippu perjantai ja jopa Sunshine saatiin melkein houkuteltua kuvaan.

Seuraavaksi ohjelmassa on joko House-maraton tai joku leffa (ehdotuksia?) sekä toivottavasti myös illallista pikapuoliin… ja tällaisessa asussa Peetu oli siis tänään sateisena, mutta varsin lämpimänä elokuun viimeisenä päivänä duunihommissa.

 

 

 

 

 

 

  • kauluspaita, Forever21
  • neuletakki, Primark
  • hame, Mintun ompelimosta
  • sukkikset, H&M
  • sandaalit, Moheda
  • kello, Zadig & Voltaire

Nyt Peetu laittaa illallista jo tuolla keittiössä ja Minttu on saanut eteensä lasillisen hyvää ekologista punaviiniä. Välillä kyllä oikein ihmetyttää, mistä ne masis-fiilikset tulee, vaikka kisu purisee, kiva musiikki soi ja oikeastaan mitään valittamista ei ole…


Kirjoittanut Minttu KLO 19:30 Kommentit pois päältä artikkelissa Perjantainen työasu

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Oma tyyli

 

Comments are closed.