Auringonpaistetta ja + 20 astetta

maanantai 03. syyskuun 2012

Syyskuun ensimmäinen viikko alkoi täällä melkein kunnon kesäkelillä. Aurinko paisteli täysin pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita oli mittarissa + 20 – auringossa paljon enemmänkin. Jotenkin nämä vuodenaikojen vaihtumisajankohdat ovat erityisen hankalia pukeutumisen kannalta. Aamuisin ja iltaisin on viileä – päivällä voi olla hyvinkin lämmin. Niinkuin esmes tänään.

Fiksu varustautuu vaihtolämpöiseen ajanjaksoon trendikkäästi ja järkevästi vanhan kunnon kerrospukeutumisen avulla. Toiset sitten napsii asuunsa kesäsuosikin paljaat-varpaat-sandaaleissa ja yhdistää sen syksynpunaiseen neulepaitaan (sentään lyhythihaiseen!) ja kietoo kaulaansa kaiken kukkuraksi vielä huivin.

Kukin siis tavallaan, mutta kylläpäs on ihanaa, että päivän asukuvien ottaminen oli aikas haasteellista, koska oli niin kova auringonpaiste!!

 

 

 

 

  • farkut, Acne (Kex)
  • neulepaita, ostettu joskus Stockmannilta – ei muista merkkiä…
  • huivi, Gudrun Sjödén
  • sandaalit, Moheda


3 Responses to “Auringonpaistetta ja + 20 astetta”

  1. Avatar Henna sanoo:

    Hei, tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta osaisitko vinkata jotain sopivia Tukholman kirppareita, joita kannattaisi koluta viikonloppureissulla? Olemme tyttöporukalla lähdössä matkaan, ja peruskauppojen lisäksi olisi kiva tutkia muutamat kirpparit myös :).