Riccardo Tisci’s gaiter boots for Givenchy

torstai 06. syyskuu 2012

Nyt olisi taas käyttöä sille lottovoitolle! Onnistuin nimittäin rakastumaan palavasti Riccardo Tiscin Givenchyn pre-fall -mallistoon suunnittelemiin bootseihin… En oikein tiedä, miten elämä voi jatkua ilman polvipituisia saappaita, joiden vartta koristaa maahan asti ulottuva käänne. Siluetti on aivan täydellinen – hienostunut mutta särmikäs.

 

Käyttäisin niitä juuri noin. Eli tuomaan tasapainoa heiluvaan helmaan, terävyyttä naiselliseen kokonaisuuteen. Saappaat antavat saman armollisen ja naisvartaloa imartelevan efektin kuin jo ziljoona sesonkia muodin no-no– listalla keikkuneet bootcut-farkut.

Onneksi ei tarvitse painia sen ongelman kanssa, että budjetti ei todellakaan salli mitään hurvahtamista nettishoppailuun. Bootsit näyttävät nimittäin olevan loppuunmyyty about kaikkialta ainakin omassa koossani. 

Muodin monitoiminainen, bloggaaja Sofi Fahrman, on toki ehtinyt napata itsellensä parin himoittuja gaiter bootseja. Ja näyttää – pardon my French –  aivan hemmetin hyvältä!!

Yleensä aito on aito, kopio on kopio ja rip-off on rip-off. Tällä kertaa himotus on kuitenkin niin suuri, että voisin harkita jonkun nopealiikkeisen ketjuliikkeen ”tulkintoja” kyseisistä bootseista. Ainuttakaan en vain ole löytänyt. Saa linkittää, jos ruudun sillä puolella on enemmän tietoa!

Kuvat: Style.com, net-a-porter ja Sofi Fahrman blogi


8 Responses to “Riccardo Tisci’s gaiter boots for Givenchy”

 1. aila sanoo:

  näppärä fashionista ompelee nahkasta tuollaiset hetkessä :) kyllä ne jotenkin saa liimattua/liitettyä/kiinnitettyä saappaisiin :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Sama kyllä kävi mielessä… Siis ei muuta kuin hyvät perusbootsit ja reilun kokoinen vuota lammasnappaa… Ei tarvitsisi edes kaksisia taitoja. Jostain vyöstä (tai kahdesta) saisi varmaankin tuunattua tuon varren yläpäähän tulevan jutskan. :)

 2. aila sanoo:

  …siis tuollaiset ”lahkeet”, jotka noiden kenkien päällä on ;))) kengän valmistaminen vaatinee enemmän ammattitaitoa :)

 3. Sr sanoo:

  Heheee….. Eka kuvan mukaiset aurinkolasit vois kans iisisti tuunata 8-D

  • Minttu Minttu sanoo:

   Haha! Vai on bloggarikollega sitä mieltä, että ovat kamalat… No, nuo vaaleat on kieltämättä aikas omituisen näköiset. Väri vaikuttaa näköjään yllättävän paljon.

   Kuulin vinkin, että Zaralta (yllätys… ;D) löytyisi joku kopioversio. Taitaapi olla Mintun syksyn must-hankinta!