Kuumintahottia: Slippers

lauantai 22. syyskuun 2012

Tukholman muotiviikoilla jo tuli sellainen tunne, että tohvelikengät taitaa olla nyt se juttu. Toki muotiviikkovieraitten jaloissa näkyi edelleen eniten törkykorkeita korkoja. Sen sijaan ballerinat tuntuivat hävinneen lähes tyystin ja tilalla oli uusi ilmiö slippers.

Eilen illalla selailin viime viikolla ilmestynyttä uutta Elleä – ja siellähän se lukikin: tohvelikengät ovat uudet ballerinat.

Bongasin Ellen modechefin Cia Janssonin jalasta kiiltonahkaiset slippersit muotiviikolla. Hän oli tietty aivan hillittömän viileä – kuten aina – mutta tosiaan yleensä kulkee korkeilla korkoilla. Aivan mielettömän hienot nuo Ellen kuvassa olevat Jimmy Choon tohvelit. Onneksi selkeästi edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy ihan hyvin.

Bongailin muutamat kivat budjettiystävälliset slippersit TopShopin ja Zaran valikoimista. Tykkään oikeastaan enemmän noista siniharmaalla pohjalla näkyvistä Zaran tohveleista. Pienen koron ansiosta ne tuntuvat vähän enemmän kengiltä. Enkä ole kyllä ihan vakuuttunut, jaksaisinko katsella tuollaisia kokonaan niittien peitossa olevia kenkiä kovinkaan pitkään (TopShop). Sen sijaan nuo TopShopin bouckle-kankaiset slippersit voisivat hyvinkin toimia…

Kenkäkuvat: Zara ja TopShop


Comments are closed.