Viikon treenit

sunnuntai 23. syyskuun 2012

Hiphei – viikon treenikatsaus is back!

Tällä viikolla löyhästi laatimani liikuntasuunnitelma piti aika hyvin – eli sekä lihaskunto- että venyttelytyyppistä treeniä mahtui ohjelmaan ja lisäksi pari mukavaa juoksulla höystettyä  kävelylenkkiä. Olo on oikein energinen ja selänkin kanssa tuli pärjättyä ihan ookoo. Ainoa ongelma on se, että illat alkavat olla jo sen verran pimeitä, että on ihan pakko keksiä vähän valoisammilla reiteillä kulkeva lenkkipolku. Olen niin onneton nössö, että pimeässä metsässä pinkominen ei oikein jaksa huvittaa. Suosikkilenkkini jää nyt toistaiseksi vain viikonloppujen iloksi.

TREENIT VKO 38

  • Maanantai – BodyBalance 55 min
  • Tiistai – Crosstrainer 20 min + BodyPump 55 min
  • Torstai – Lenkki 1 h 30 min
  • Sunnuntai – Lenkki 1 h

Ensi viikolle on suunnitelmissa oikeastaan aika samaa settiä. Olen varannut SATSista jumpat melkein kaikille arki-illoille. Tosin yleensä aina joku suunnitelluista tunneista jää toteutumatta, kun jotain (lue: elämä) tulee väliin. Toisaalta toimistopäivän jälkeen olisi ihaninta painua hetkeksi raikkaaseen ulkoilmaan. Mutta toisaalta sitten taas tiedän, että tuskin saisin raahattua itseäni kovinkaan usein salille/jumppaan, jos en mene sinne suoraan töistä. Pikkuisen kaipaan sitä fiilistä, että jumppaan oli oikein kova hinku ja halu – enkä olisi mistään hinnasta jättänyt yhtään tuntia väliin. Ihan samaa flowta ei ole ollut enää vuosikausiin, mutta ehkä se sieltä vielä heräilee, kun vaan jaksaa käydä ahkerasti tunneilla.

Kuva täältä.


Comments are closed.