Lindex – Missoni, läheltä piti…

tiistai 25. syyskuun 2012

Terkkuja vaan Lindexin kassajonosta. Ajattelin, että voin tän hippasen pitkäksi venähtäneen kassajonossa seisomisen käyttää sitten vaikka bloggaamiseen.

Tällainen näky odotti, kun saavuin Lindexiin noin puoli tuntia ovien avaamisen jälkeen:

20120925-115257.jpg

Eli paljon mitään muuta kuin jotain yksittäisiä huiveja, pipoja, pikkuisia clutcheja ja t-paitoja ei ollut jäljellä. Sovituskoppien ja kassan läheltä bongasin kuitenkin muutaman ihanan vetimen, jotka kiikutin soviteltavaksi. (Kokeneen kaaosshoppailijan vinkki: käy metsästämässä siellä, minne ihmiset hylkäävät ne vaatteet, joita eivät haluakaan ostaa!)

20120925-115619.jpg

20120925-115836.jpg

Tosi kaunis neulemekko, valitettavasti vain Aivan Totaalisen Liian Iso. Harmi. Ja tosiaan vain tuo yksi ainokainen kappale…

Sama kohtalo oli ihanaakin ihanammalla neuletakilla.

20120925-123250.jpg

20120925-123326.jpg

Kovasti yritin uskotella itselleni, että neule on vain muhkea ja siksi täydellinen lämmin syksyn pelastaja. Pyörin aikani pitkin putiikkia vakaana aikomuksena kotiuttaa se, mutta onneksi tulin järkiini ja tajusin, että liian iso on liian iso. Muhkea ja ihana on ihan eri asia.

Suunnittelemani ostoslista oli aika pitkä. Missoni-shoppailujen piti olla ratkaisu koko syksyn työpukeutumisongelmiin, mutta ihan niin paljon shoppailuonnea ei nyt ollut matkassa.

Jotain sentään löytyi…

20120925-124435.jpg

Pinkki-viininpunaiset perhoshousut – jee!!

Eikä kukaan toimistolla ollut edes vihainen, vaikka lounastunti venähti *hieman*.

20120925-124849.jpg

Kuvittelin tosiaan, että pahin ryysis olisi keskustan myymälöissä. Toivorikkaana ajattelin, että työpaikan lähellä Sundbybergissä oleva Lindex olisi aika varma paikka shoppailua ajatellen. Mutta toisin siis kävi.

Facebookista luin, että ainakin Hämeenlinnan Lindexissä olisi saanut shoppailla ihan ylhäisessä yksinäisyydessä. No, sinne nyt on liian pitkä matka, mutta mahtaiskohan sitä kannattaa piipahtaa jossain esikaupunkialueella… Nyt, kun on oikein päässyt hiplailemaan neuleita, hinku saada jotain omaan garderobiin senkuin kasvoi!


16 Responses to “Lindex – Missoni, läheltä piti…”

 1. vivi sanoo:

  Aivan mielettömän ihania juttuja, itse en tainnut ihan ehtiä kauppoihin ajoissa, pääsen vasta huomenna tarkastamaan loput mallistosta :D Joka tapauksessa onneksi olkoon uusista housista, aivan ihanan näköiset!

  withasilverlining.blogspot.com

  • Minttu sanoo:

   Housut on kyllä ihan ihanat – ja olin ollutkin vähän printtihousuja vailla. Pikkuisen kyllä kismittää, että en kyennyt kotiuttamaan yhtään zik-zak-neuletta… :)

 2. Nora sanoo:

  Itse olin vähän jälkeen ysin Jumbon Lindexillä ja aika rauhassa sai kamppeita katsella. Tuotteita oli paljon jäljellä, joskin ei välttämättä kaikkia kokoja,ja ihmisiä oli mun lisäks ehkä kymmenen.

  • Minttu sanoo:

   No voi hitsi – täällä ei kyllä taida tuollaista tilannetta olla missään… Siis ainakaan täällä Tukholman alueella. Just täällä mietin, että olisinko niin nolo, että jättääisin jumpan väliin ja lähtisin tsekkailemaan, josko jostain vielä löytyisi noita neuleita. :)

 3. Noora sanoo:

  Ajattelin vielä iltasella lähteä koittamaan onneani täällä Tampereen suunnalla. Verkkokalvoilla siintää sahalaitaa; varsinkin tuo ihana neulemekko olisi vielä jostain löydettävä! :D♥

  • Minttu sanoo:

   Kaikkien neuleiden värit olivat mun mielestäni paljon kauniimmat luonnossa. Näin siis varmaan koko malliston ihmisten käsivarsilla kassajonossa – haha! Just nyt kyllä tekisi mieleni olla Tampereella. Sieltä kun niitä Marni-hommeleitakin löytyi viime vuonna vaikka miten hyvin. :)

   • A sanoo:

    Juu, Tampereelta löytyi vielä iltakuuden jälkeen ihan kaikkea :) Olin aika ihmeissäni, kun päivällä töissä tsekkasin nettikaupan josta oli myyty lähes kaikki loppuun. Noh, tamperelaiset ei ehkä olekaan kaikkein trendikkäintä kansaa.. :D

    • Minttu sanoo:

     No voi hitsien hitsi… Pitäsköhän mun laittaa taas vaihteeksi Tampereen kuriirini liikkeelle. Jos vaikka huomennakin olisi vielä jotain jäljellä. Kokeilitko jotain vaatteista päälle? Koot vaikuttivan olevan aikasmoisen reiluja mitoitukseltaan.. Mietin vaan, jos tosiaan ”tilaan” jotain Tampereelta, niin mikähän koko kannattais hankkia?

 4. Sartsa sanoo:

  Toi neule on aivan ihana. Ite satuin saamaan Lahden Karisman L:stä viimoisen kappaleen kokoa S ja klo oli tuolloin 10.10. Liike aukesi klo 10. Eli porukkaa oli ja tuotteet suurin piirtein revittiin telineiltä. Sainpa vielä malliston mustat housutkin, joku oli ystävällisesti jättänyt ne juuri siihen pukukoppiin johon itse menin sovittelemaan, sattuivat vielä olemaan oikeaa kokoakin. Niin ja tarttui matkaan vielä huivikin ;)

  • Minttu sanoo:

   Sait sitten ihan hyvän saaliin! Olisin itsekin ostanut myös nuo mustat housut – malli on mielestäni todella hyvä – mutta niitä(kään) ei täällä ollut tarjolla… :)

 5. Etefel sanoo:

  Espoossakin oli hyvä meininki. Hyvä valikoiva eikä mikään ryysis. Nuo neuleet olivat tosi isoja. Ostin muutaman, mutta kävin jo palauttamassa. Pidin oikeastaan vain mekot. Lapsille tai oikeastaan tytöille oli kans tosi kivoja juttuja. Niitä tarttui muutama myös mukaan.

  http://://cocoisladesign.blogspot.com

  Täytyy tehdä oma postaus niistä mitkä päätän pitää.

  • Minttu sanoo:

   Malliston lastenvaatteet on kyllä tosi suloisia! Taas vaihteeksi kävi mielessä, miten ihanaa olisi, jos voisi vielä pukea pikkutyttöjä. :)

 6. OutiHannaMaarit sanoo:

  Itseäni onni suosi Kouvolassa! Ihan rauhassa sain valita ja miettiä. Muita asiakkaita eivät missonit kiinnostaneet. Kotiutin tuon samaisen neuletakin, sateenvarjon ja huivin. Olin niin tyytyväinen ostoksiini

  • Minttu sanoo:

   Voi ymmärrän, että olet tyytyväinen! Tosiaan melkein ostin tuon ihanan neuletakin, vaikka se on selkeästi kaksi kokoa liian iso… :D

 7. Henna sanoo:

  Satuin olemaan työreissulla Joensuussa eilen, joten piipahdin sit siellä Lindexissä. Rauhallista oli, ja vielä illallakin paljon vaatteita jäljellä. Vaatteet eivät ihan kolahtaneet, mutta nappasin kauniin kaulakorun kokoelmiini :).

  • Minttu sanoo:

   Ne kaulakorut olivatkin tosi hienoja! Täällä niitä ei nähnyt kuin kuvissa… :)