Vaaleansinistä hattaraa

torstai 27. syyskuun 2012

Joskus on sellainen olo, että tekisi mieli vain liihotella ympäriinsä vaaleansinisessä hiutupilvessä.

Eilinen huonojen uutisten päivä jatkui vielä illallakin, kun poimin postilaatikosta taloyhtiön kirjeen, jossa kerrottiin melkoisen tuntuvasta vuokran korotuksesta. Ja että korotus astuu voimaan takautuvasti viime toukokuun alusta alkaen. Onneksi ei ollut mitään ylimääräisiä lomamatkasäästöjä ehtinyt kertyä. Kyllä ottaisi päähän iskeä ne vuokraan….

Kaikesta päähänpotkimisesta suivaantuneena pingoin harrastamaan shoppailuterapiaa. Kun saavuin kotiin yhtä neuletakkia, jakkua ja statement-kaularorua rikkaampana (köyhempänä?) oli jo niin pimeää, etten saanut uutukaisia kuvattua. Viimeistään viikonloppuna sitten.

Rasittava blues-olo on vaivannut vielä tänäänkin. Onneksi illaksi on kivaa ohjelmaa. Beyond Retro on järkännyt tatuointi-häppeningin Åsögatanin putiikkiin ja ollaan menossa sinne vähän Karkin ja Peetun kanssa kurkistelemaan.

Kaikkein mieluiten pakenisin harmaansateista syksyä ja liihottelisin Beyond Retron kutsuille vaaleansinisessä hattaramekossa.

 

Ja näyttäisin tietysti muutenkin yhtä ihanalta ja keveältä kuin Zooey Deschanel Emmy Awardsien punaisella matolla.

Kuva: Style.com


Comments are closed.