Missoni-housut in action (mukana myös kissan häntä)

perjantai 28. syyskuu 2012

En muista, milloin olisin viimeksi saanut yhtä paljon spontaaneja kehuja asustani kuin tänään toimistolla! Ihan huippu fiilis (vaikka jossain vaiheessa alkoi jo vähän nolottaa…), kun ihan eri osastonkin tyypit tulivat sanomaan positiivisia asioita söpöistä perhoshousuistani. Eli tänään olin liikkeellä ensimmäistä kertaa viime tiistaina hankkimani Lindexin Missoni -malliston printtihousut päällä.

Tykkään tosi hurjasti housuista itsekin. Ihastuin niihin jo näytöksessä ja tämän pienen kokemuksen perusteella voin sanoa, että olen kyllä tosi tyytyväinen! Malli istuu ihan älyttömän hyvin. Materiaali on suht napakkaa puuvillasatiinia, joka sisältää riittävästi elastaania – eli housut on myös todella mukavat päällä.

Tänään mentiin siis näillä. Ja se luvattu kissan häntä on viimeisessä kuvassa. Meillä on parvekkeen oven vieressä metallinen pylväs (liittyy ilmeisesti talon rakennustapaan – eli se ei ole pelkkä koristejuttu), joka me ollaan päällystetty narulla. Sunshine rakastaa kiipeillä siinä ja nyt se ravasi tankoa ylös alas koko sen ajan, kun otin kuvia… Aika monta meni pilalle, kun kameran tarkennus osuikin yhteen karvaiseen otukseen – eikä ollenkaan pinkinpunaisiin perhoshousuihin, niinkuin oli tarkoitettu.

 

 

 

 

 • neuletakki, Viktor&Rolf for H&M
 • housut, Missoni for Lindex
 • nilkkurit, DonDonna


2 Responses to “Missoni-housut in action (mukana myös kissan häntä)”

 1. Avatar Aava sanoo:

  Hei Minttu!

  Blogisi on tosi kiva :) raikas, hyväntuulinen ja luonnollinen.
  Ja on noi housutkin kivat :)

  Kesti muuten aika kauan ennenkuin tajusin, että ne nuoret naiset ovat tyttäriäsi. Ja nytkin on pakko kysyä, että olenkohan sittenkin ymmärtänyt väärin…? Vaikutat vaan itsekin niin tyttömäisen nuorelta :)

  Mukavaa viikonloppua sinne Tukholmaan!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Voi onpas kiva kuulla, että tykkäät blogistani! :)

   Tosiaan nuo edellisen Beyond Retro -jutun Karkki ja Peetu ovat mun tyttäriäni. Dun on Peetun tosi hyvä kaveri jo ala-asteelta asti. :)

   Oikein ihanaa viikonloppua sullekin Aava!