Uudet H&M ostokset in action

torstai 18. lokakuun 2012

Jotakin varmaan pitäis tehdä tälle pimenevälle syksylle… Vaikka muuten olisikin vielä ihan tunnelmallista värikkäine lehtineen ja syksyn tuoksuineen, on asukuvien ottaminen ihan tuskallista. Valo vaan ei yksinkertaisesti riitä. No, ennenkuin menetän kokonaan toivoni tai saan perustettua tosi professionaalin kuvastudion tänne kotiin, pitää kai tyytyä vähän ”tunnelmallisempiin” päivän asu -kuviin.

Tänään oli päällä ensimmäistä kertaa viime viikolla Henkalta saapuneet jakku ja farkut. Ihanan väljän laatikkomainen tuo jakku ja farkut ovat niin mukavat, että melkein menisivät leggareista fiiliksen perusteella. Tosin näitä kuvia katsellessa tajuan, että normaalisti käyttämäni 32″ punttipituus tuntuu jotenkin tunkkaiselta ja suoraan sanottuna vanhanaikaiselta. Ei siitä ole kauaa, kun farkunpunttien piti olla sen verran pitkät, että ne ryppyyntyvä kunnolla kengän päälle. Nyt taitaa olla sellainen tilanne, että Minttu joutuu lyhennyshommiin. Tai ehkä tuosta vielä selviäisi vain tekemällä reilut käänteet…

 

 

 • jakku, H&M
 • farkut, H&M
 • nilkkurit, DonDonna


4 Responses to “Uudet H&M ostokset in action”

 1. Avatar Merja sanoo:

  Tuo jakku on aivan ihana, todella tyylikäs ja simppeli asu mustien housujen kera ;-D.

 2. Avatar Tarja sanoo:

  Onpa kiva asu! Etenkin tuo jakku. Eikös olekin muuten kumma, miten se mieli muuttuu asioiden suhteen. Olen nimittäin pohtinut ihan samaa, että aikaisemmin piti lahkeen olla reilun pitkä, jotta ylsi kunnolla kengän päälle ja nyt se on alkanut itsestäkin tuntua jotenkin tönköltä. Vielä viime talvena vielä neuletakkien piti olla reilun pitkiä ja nyt tuntuu, että silmää miellyttää juuri tuollainen lyhyempi malli. Näin sitä on vaikutteiden uhri: jostain sitä imee noita ideoita ja yhtäkkiä huomaakin tykkävänsä jostain muusta kuin mitä kaapista löytyy. Tätä ei mies tahdo ihan ymmärtää (hän, jolla on ollut stabiili tyyli jo vuosikaupalla…)…

  Ihanaa viikonloppua Mintulle! <3 Kommentoin tosi harvoin, vaikka luen blogiasi säännöllisesti. Minusta on tosi kivaa, että olet alkanut postailla päivän asujasi tiheämmin; tykkään tyylistäsi! :)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tosi kiva kuulla, että sinusta on kiva katsella kuvia asuistani! Välillä tuntuu, että koska shoppailen uutta niin vähän, pyörivät aina vaan samat osaset mukana kuvioissa. Mutta toisaalta – ei kai kaikilla muillakaan ole sellaisia mielettömiä vaatevarastoja, mitä joillakin ”oikeilla” fashionistoilla tuntuu olevan.

   Ja tosiaan – niin se muoti toimii… Alitajuisesti sitä vaan alkaa pitää jotain muotoa, pituutta, siluettia kauniimpana ja omaa silmää paremmin miellyttävänä, vaikka ei tietoisesti mitään trendejä pyrkisikään noudattamaan. :)