Käärmenainen

perjantai 19. lokakuu 2012

Tai ainakin käärmekorvisnainen… Nappasin nimittäin H&M:n Anna Dello Russo -mallistosta vielä kärmesrenkulakorvikset, joita en olekaan täällä vielä esitellyt.

Halusin yhdistää korvakorut toimistoasuun ja koska korut ovat sen verran näyttävät, muun vaatetuksen oli pakko olla erittäin simppeliä ja rennon asiallista. En tosiaankaan halua näyttää töissä siltä, että olisin erehtynyt tapahtumasta (tai paremminkin ”tapahtumasta”), vaikka perjantaisin ehkä onkin tavallisempaa, että väki on pukeutunut puolijuhlavasti töiden jälkeen odottavien AW-häppeningien ja muiden menojen vuoksi. Prässihousut, matalat nauhakengät, simppeli raitateeppari ja rento jakku tasoittavat just hyvin käärmekorvisten överiä bling-blingiä.

 

 

  • raitapaita, Day Birger et Mikkelsen
  • jakku, frk
  • housut, frk
  • kengät, Palmroth
  • korvikset, Anna Dello Russo for H&M


Kirjoittanut Minttu KLO 22:09 Kommentit pois päältä artikkelissa Käärmenainen

TUNNISTEET:

 

Comments are closed.