Lempiasioita

keskiviikko 24. lokakuu 2012

Sain ihanalta Moksulta haasteen kertoa lempiasioistani.

Oikeastaan juuri nyt onkin aivan timantti hetki miettiä – ja jakaa muillekin – omia lempparijuttujaan. Tällainen haaste pitäisi osua kohdalle aina, kun muuten tuntuu mälsältä/raskaalta/tylsältä/sateiselta tai muuten vaan nahkealta. Ihan hillittömästi on kuitenkin olemassa lempijuttuja. Asioita, joita ei vaihtaisi mihinkään.

Tässä kymmenen, jotka tulivat ihan ensimmäisenä mieleeni.

 • Tärkein ensimmäisenä: Karkki ja Peetu, Peetu ja Karkki. Ihanat, persoonalliset, hurmaavat, älykkäät, lahjakkaat (ja joskus ihanihan pikkuisen myös raivostuttavat), upeat tyttäreni!

Loput eivät ole enää missään erityisessä järjestyksessä, vaan ihan tajunnanvirran mukaan. :)

 • Tukholma. Vielä näiden täällä viettämieni melkein kolmentoista vuoden jälkeenkin olen aina yhtä onnellinen siitä, että asun yhdessä maailman kivoimmista kaupungeista. Siis aina, kun muistan tulla ajatelleeksi sitä.
 • Laiskat viikonloppuaamut, lehden lukua (turhankin tarkkaan…) ja helposti aamiaisesta lounaaksi venähtävää nautiskelua.

 • Sunshine. Ihana pieni otus, jonka mielestä paras hetki käpertyä kerälle kehräämään Mintun mahan päälle on sen jälkeen, kun herätykello on soinut aamulla.
 • Hyvät, mukaansatempaavat ja/tai ajatuksia herättävät kirjat. Juuri mikään ei ole parempaa hermolepoa kuin paeta esim. ympärillä stresseissään häliseviä ihmisiä tunnelbanassa kirjan tarinan tarjoamaan toiseen ulottuvuuteen.
 • Se hetki, kun huomaa, että oman lähiSATSin sauna on kerrankin lämmitetty kunnolla – ja on aikaa saunoa hetki. (Olen aivan varma, että Sicklan SATSissa on joku työntekijöistä suomalaissukuinen!)
 • Metsän tuoksu. Just nyt parasta on syksyisen metsän muheva tuoksu, mutta huomaan tykkääväni kaikkien vuodenaikojen tuoksusta aina silloin, kun ne ovat kohdalla. Myös talvella. :)

 • Vanhat ystävät. Miten ihanaa, että olette olemassa! Kaikkea ei tarvitse vääntää rautalangasta ja voin luottaa, että te olette. <3
 • Uudet ystävät. Miten ihanaa, että olette olemassa! Maailma on oikeastaan aika kiva paikka.
 • Kaikki ne hetket, jotka saa viettää Karkin, Peetun, Sunshinen tai ystävien kanssa. 

Haastan edelleen VeeranRillan, MarjukanS:n ja toisen Veeran kertomaan omista lempiasioistaan. Haasteen ”viralliset säännöt” tulevat tässä:

 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi.
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille.
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein! :)


10 Responses to “Lempiasioita”

 1. Avatar Marjukka sanoo:

  Hei kiva, kiitti tästä hauskasta haasteesta!

  • Minttu Minttu sanoo:

   Kiva, jos tykkäät! Vaikka mun mielestäni oli myös tosi mukava miettiä omia lempijuttujaan. :)

 2. Ihana haaste, kiitos otan sen mielellään vastaan! Mukavat lempiasiat sulla muuten, mulla on niin monta samaa.. Tukholma on mustakin niin ihana, hassua että vieläkin voi olla iloinen/onnellinen siitä että asuu täällä. Se on aika hyvin jo, eikö?

  • Minttu Minttu sanoo:

   Tosiaan aina, kun tulen ajatelleeksi, mietin että ”vitsi miten SIISTIÄ asua Tukholmassa!”. Aika hyvin tosiaan näin muutaman vuoden jälkeenkin… :D

 3. Avatar Veera sanoo:

  Jee! Otetaanpa tämä tekoon. :)

 4. Avatar S sanoo:

  kiitos Minttu tästä! mielenkiintoinen haaste :)

 5. Avatar rilla sanoo:

  Kiitän kovasti haasteesta :) Tämä onkin hauska. Todellinen haaste onkin rajata homma VAIN kymmeneen asiaan ;)

  • Minttu Minttu sanoo:

   Ihan samaa mietin! Listaa olisi voinut jatkaa helposti toisilla kymmenellä… :)