Hunter-kumisaappaat on kotona!

maanantai 29. lokakuun 2012

Olen unohtanut ihan totaalisesti esitellä ihanat Hunterini, jotka tuli tässä taannoin hankittua kovan kohun saattelemana. Brandoksen toimitus oli jälleen supernopeaa – paketti saapui lähipostiin noin kolmessa päivässä.

 

 

Klassiset mustat kumpparit ovat niin lähellä täydellistä kuin vain voi! Koko 39 on kieltämättä pikkuisen väljä – 38 olisi voinut olla ihan passelit nekin – toisaalta näihin mahtuu nyt ihanasti paksumpikin villasukka sisälle. Vähän jänskitti, että onkohan saappaan varsi urheilulliseen pohkeeseeni liian piukea, mutta aivan mainiostihan nuo sopivat. Mitään toppahousuja varren sisään tosin on turha haaveilla tunkevansa, mutta eipä sellaiselle taitaisi olla tarvetta muutenkaan.

Viikonloppu oli sään puolesta fantastisen aurinkoinen ja pikkupakkanen piti tiet ja polut kuivana. Vielä eivät Hunterit ole siis päässeet neitsytmatkalleen. Tälle viikolle on luvassa lämpimämpää (loppuviikoksi lähemmäs + 10 astetta!) ja reilusti sadetta – eli kumisaapaskeliä parhaimmillaan.

Onhan ne vaan hienot! Ja nyt voin vetää yhden asian yli siltä listalta, jonka tavoitteena on täyttää garderobini laadukkailla, ajan kulumista ja trendivaihteluita kestävillä klassikoilla.


Comments are closed.