Monday Diamonds

maanantai 29. lokakuu 2012

Tänään olisi tosiaan ollut ihan hyvä päivä Huntereille. Jossain päin maailmaa tuulee ja myrskyää ihan perusteellisesti, mutta kyllä täällä Tukholmassakin saatiin iltapäivällä ihan riittämiin nauttia sellaisesta normiskaalaan sopivasta syysmyrskystä. Sateenvarjo meni ympäri noin kolme metriä sen jälkeen, kun olin lähtenyt toimistolta – ja oli luonnollisesti sen jälkeen täysin käyttökelvoton. Onneksi oli sentään tennarit jalassa, eikä mitään sen herkemmin vahingoittuvaa kenkäosastoa. Aamuinen kolmen asteen pakkanen olisi voinut houkutella jotkut niistä kaksista talvisemmista mokkakengistäkin jalkaan…

Tänä maanantaina aamuherääminen ei ollut ihan niin takkuinen kuin noin randomisti ajateltuna maanantait – etenkin näin syksyllä – helposti on. Olen kyllä varsin avoimesti talvi- ja kesäaikarukkausten vastustaja (siis WTF – eikö kello vois vaan olla sen verran kuin se on??), mutta ehkä just tämä yksi ainokainen maanantai-aamu, jolloin ”kesäaika” on pakottanut edellisenä iltana nukkumaan jo hyvissä ajoin, mutta ”talviaika” antaa yhden yöunitunnin lisää, on ainoa hetki, jolloin viikon aloittaminen tuntuu hitusen helpommalta.

Tosin olen kyllä painokkaasti sitä mieltä, että koko ajatus siitä, että kelloja pitää siirtää, on kyllä väkisin lähtöisin jonkun sellaisen miehen aivoituksista, jolla on ollut liian paljon vaikutusvaltaa ja ihan liian tylsää elämässään noin muuten…

Maanantait on yleensä sellaisia easy-dressing -päiviä. Niin myös tänään. Feikkasin toimistofiksuutta prässihousuilla ja valkoisella kauluspaidalla. Timangein koristeltu epäsymmetrinen liuhuneuletakki on 100 % villaa, joten toimistollakaan ei tarvinnut hytistä.

 

 

  • neuletakki, MTWTFSS
  • kauluspaita, Cheap Monday
  • housut, frk
  • tennarit, Converse


Kirjoittanut Minttu KLO 21:03 Kommentit pois päältä artikkelissa Monday Diamonds

TUNNISTEET:

Muissa blogeissa aiheesta: Muoti Oma tyyli

 

Comments are closed.