The most beautiful lingerie

tiistai 30. lokakuun 2012

Käytiin muutama päivä sitten Karkin kanssa ihastelemassa upeita alusasuja Red and Square -pressitoimistossa. Ja päästiin hiplailemaan kaikenlaista kaunista – så klart!

Kuvailun lomassa filosofoitiin hiukan kauniiden alusasujen merkityksestä. Oltiin täysin yhtä mieltä siitä, että ihanuudet tavallistenkin päivävaatteiden alla saavat olon tuntumaan aivan prinsessalta, mutta fantastisinkin juhla-asu voi tuntua tunkkaiselta, jos alla on jotain liian virttynyttä.

Sikäli mielenkiintoista, kun alusvaatteita harvemmin näkee muut kuin itse tai oma puolisko. Tärkeintä onkin fiilis. Ihana alusasu voi saada koko asun rokkaamaan, vaikka siitä ei näkisi kukaan ulkopuolinen vilaustakaan.

Kuitenkin se, mikä kenenkin mielestä kuuluu kategoriaan ”hienot alusasut”, on todella suhteellista. Showroomilla oli esillä mm. maatuskapainettuja rintsikoita, jotka kai tavallaan voisivat olla ihan söpöt, mutta Mintulle tuli kyllä liian voimakkaat vibat kasarin järkkykauheisiin puolivitsikkäisiin solmioihin. Eivätkä nuo kyllä Karkinkaan suosikeiksi nousseet. (maatuskarintsikoiden merkki: Freya)

 

Karkin lempparit tässä kuvassa. Kaunista, vähän vintage-henkistä pellavan väristä pitsiä ja merenvihreää silkkiä.  Kyllähän Minttukin tuon Fauve-merkkisen setin huolisi ihan mieluusti, mutta jos saisi ihan vapaasti valita, ottaisin kyllä jotain vähän kirkkaamman väristä.

Esimerkiksi tämä hehkuvan punainen setti olisi niin hieno, ettei mitään rajaa! Tosin, jos alusvaatelaatikko täyttyisi tämän kaltaisilla kaunokaisilla, pitäisi noin about jokaisen asun kanssa olla oma vaihtoehto. Tai oikeastaan – nyt kun tarkemmin ajattelen – tuollaista huikeaa settiä olisi kyllä aika vaikea saada toimimaan Mintun valkoisten kauluspaitojen hallinoimassa garderobissa. No, ehkä kenties sen ihanan juhlapuvun alle? (Siis ”sen” jota ei vielä ole olemassakaan…)

Mmm… Kesä! Ja keveät korallinpunaiset mekkoset. Ja kermanvalkoiset pilkut. Ja rusetit. Dream on… :)

Karkin pressiviikkoasu:

 

 

  • paita, TopShop (?)
  • hame, H&M
  • vyö, H&M
  • bootsit, Ecco

 

Oikeasti tykkään kaikkein eniten tosi simppeleistä – päällä hyvältä ja helpolta tuntuvilta alusasuilta. Kuulun varsin keskivertoon kokoluokkaan tässäkin asiassa, joten esim. rintsikoiden hankinnassa ei yleensä ole muita ongelmia kuin että kokoani löytyy äärimmäisen harvoin alesta. Muuten valinnanvaraa on ihan niin paljon kuin vaan jaksaa valintaa tehdä (ja valinnoistaan maksaa…). Maidenformilla on aivan uskomattoman ihanan tuntuisesta materiaalista valmistettuja ja eri tavoin tukea antavia rintsikoita, joiden malli on hyvin yksinkertainen, mutta mm. väreillä saadaan aikaan tylsästä tavallisuudesta poikkeavaa ilmettä.

Showroomilla kiinnosti perinteisten alusasujen lisäksi kaikki shape-efektiä antavat viritykset. (hee hee!) Monenlaisia olen niitäkin kokeillut, milloin mihinkäkin mekkoon kun on ollut pakko mahtua, mutta ikinä en ole vielä löytänyt sellaista vaihtoehtoa, joka olisi antanut toivottavan tuen ja pysynyt luotettavasti paikoillaan. (Ja kyllä, luitte aivan oikein, kriteereissä ei mainita ”mukavuutta”, koska sitä en ole koskaan edes olettanut. Tosin se olisi plussaa kyllä…). Maidenformin shape-keskivartalo-hame-korsetti -asiassa on bodyista tuttu napitus haaroissa, joten potentiaalisesti tämä voisi pysyäkin siellä, missä sen on tarkoituskin olla muotoa antamassa.

Mintun lempparit – Maidenformin t-paitarintsikat tyrmää kaikki ne ennakkokäsitykset, joiden mukaan teepparirintsikat voivat olla vain tylsiä tai erittäin tylsiä.

 

Maidenformin ja Mad Menin puvustajan yhteistyöprojektina on syntynyt muutamia tosi sensuelleja ja kauniita alusasuja. Ylempi harmaa alusmekontapainen on vain kevyesti muotoileva ja tarkoitettu käytettäväksi omien rintsikoiden kanssa. Siitä syystä etupuoli näyttää ihan liian syvään uurretulta. Alempi musta täys-body on satiinikanttauksineen niin hieno, että menisi melkein klubi-asusta. (Satuin sanomaan tuon saman pressitoimiston työntekijälle ja Karkki oli vähällä tikahtua, että ai sulle vai?? Haha!!)


2 Responses to “The most beautiful lingerie”

  1. Avatar sokeri sanoo:

    Kauniit alusvaatteet ovat niin ihania. Oletko muuten käynyt Katarina Banggatanilla Devils Delightissa? Siellä on ihania burleskihenkisiä alusvaatteita ja mm. kunnollisia sukkanauhaliivejä – siis sellaisia jotka oikeasti pitävät sukat paikallaan.
    http://www.devilsdelight.nu/