Sik-sak -mekko ja superjänski päivä

keskiviikko 31. lokakuun 2012

Voitin jo pari kuukautta sitten NK:n tavaratalon kilpailussa stailausneuvontatuokion itselleni ja yhdelle ystävälleni SUPERstylisti Jonas Hallbergin kanssa. Tänään vihdoin koitti sitten se hetki, kun me Karkin kanssa jännityksestä täristen kiivettiin NK:n neljänteen kerrokseen tapaamaan normaalisti vain Hollywood-julkkiksia stailaavaa staraa. Tuosta ikimuistoisesta tilaisuudesta on tulossa ihan oma postauksensa, kunhan saan kuvamateriaalin ojennukseen. Tässä kuitenkin asu, joka oli tämän päivän seikkailuissa päälläni.

Tällä kertaa yhdistin Missoni-Lindex -mekon kanssa mustan topin ja nahkavyön. Vyö tuo mielestäni kivasti ryhtiä mekkoon (kiitos kovasti ideasta, jonka sain kommenttiboksiin blogin lukijalta!) ja teknisestikin ratkaisu on varmempi kuin itsekseen löystymään pyrkivä mekon oma neulevyö. Aikas veikeä on mielestäni myös mekon pituus. Pitkästä pitkästä aikaa tuntuu tuollainen polven alle ulottuva helman pituus raikkaalta. Varsinkin  kietaisumekkoon pidempi pituus sopii hyvin, mutta tuskin kuitenkaan alan kuitenkaan fanittamaan ainoastaan pidempiä helmoja.

 

 

  • mekko, Missoni – Lindex
  • toppi (alla), Primark
  • nilkkurit, DonDonna 


2 Responses to “Sik-sak -mekko ja superjänski päivä”

  1. Avatar Niina sanoo:

    Oioioi, en malta oottaa että julkaiset sen postauksen, kiinnostaa kovasti millaiseksi teidät stailattiin :)